Ciorba de vacuta cu legume de sezon

Cu foarte multe legume de sezon mai exact, in afara de zarzavatul clasic am avut si dovlecei patison, fasole verde fideluta, ce mai, o droaie.

Slide1

Dar inainte de a trece la aceasta magnifica zeama pe care banii nu o pot cumpara, ca nu au de unde, sa va arat cu ce am pacatuit in saptamana care a trecut. De fapt nu eu, Lidl, ca a deschis la doua minute de mine e pacatosul. Junk, junk si iar junk.

Slide2

Sa vedeti ce am pus in ciorba (de fapt e supa, ca vara nu acresc decat in farfurie). Mai intai am fiert asa: pulpa de vita, os de vita si inima, tot de vita.

Legumele (ceapa, morcov, telina, am pus si la fiert bete de telina, le-am scos dupa aceea, dovlecel, ardei gras, kapia) le-am inabusit.

Cand au fost cum am vrut eu, am pus supa peste (partial, inima si oasele si o parte din supa le-am pus la mancarea Casandrei, fireste), am completat cu apa si am adaugat fasolea taiata fideluta. Carnea cubulete a mers si ea cu toate. Spre final am adaugat cartofi si spre marele final, suc de rosii.

Slide3

A iesti „the” zeama de vacuta cu legume gramada. A, ceapa ciorii si ardeiul iute, din geam, bio 😀 Ardeii mov cand se fac rosii sunt iuti de mori, abia am dus jumatate la un blid de zeama.

Slide4

Pai si cam atata. rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s