A la Cluj

Varianta de zece minute, fireste. Bine, nu chiar zece, varianta de cateva pauze publicitare.

Slide1

Prima pauza a rezolvat tocatul verzei (murata si cruda), model „fir de par”. Nu, nu in varza, asa am tocat varza (pana m-am plictisit, dar na, acum am cutit ascutit de nea’ Dan si majoritatea am tocat-o fir de par).

Asadar am asternut strat de varza si am facut coroana de afumaciune.

Slide2

La varianta simpla am amestecat carnea tocata cu ceapa taiata toporist, condimente, sare, piper la greu, orez. Si am pus-o peste varza in starea in care am zburatacit-o.

Peste care am pus smantana si marar si alt cerc de afumaciune.

Slide3

Am acoperit cu varza ramasa si am mai pus numai nitica afumaciune peste rosii tocate si ceva supa. Cum care supa, doar toti avem supa la secret. Sau ii zicem stock? Nu, supa de ce o fi.

Slide4

Pasul final e ca te faci ca o uiti in cuptor. Pont: pune tava dedesubt, garantat antiacvatic.

Slide5

E, nu stau eu de facut poze, dar varianta asta a iesit bengoasa, parerea noastra in grup compact, s-a lasat cu: mai e, mai e?

Slide6

Stiu ca nu e vreo mare reteta dar e bunoaca pentru furnicute muncitoare. Sa ne fie de bine.

rororo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s