Pulgas con queso y weisswurst

Stiti ca imi place sa pun titluri la misto, asta mi-a traznit pur si simplu. Despre pulgas v-am mai zis, puricii astia de mini-baghete, tapas prin localurile spaniole, queso e un babybell si weisswurst le-am zis eu carnatilor albi de la Lidl pe care scrie carnati de gratar, au gust de bratwurst deci nu-s nici gladiola nici pom de iarna.

Slide1

Asadar am folosit mini-bagheta, cica ar fi cu cartofi, o frunza din rucola din geam, carnat, castraveciori, mustar si ketchup (mereu iau din cel pentru copii, ma gandesc ca o fi facut mai cu atentie).

Slide2

Cum va spuneam, bagheta e micuta, cat sa o tii in palma.

Slide3

Ca „reteta”, pai am pus mustar, castraveciori, rucola, felii de branza si pe fiecare felie cate o bucata de carnat fierbinte, ca sa topeasca respectiva.

Slide4

Gata. Acum E-uri, ne-E-uri, carnatii aia de la Lidl sunt foarte gustosi si foarte apropiati de cei din Germania (chiar ca nu m-am uitat unde sunt fabricati, cine stie).

Slide5

Asta a fost cosuletul care a insotit transmisiunea TV in direct din Shanghai, de la GCT unde a castigat Oieter Devos iar Edwina Tops Alexander, cu un loc doi s-a pus bine in fruntea clasamentului general.

rororo

Anunțuri

6 gânduri despre &8222;Pulgas con queso y weisswurst&8221;

  1. am vazut babybell dar, in ignoranta mea, nici nu am stiut ca aia/ala este branza, fapt pentru care imi cer scuze. eu ziceam ca e vreo frunza, ceva…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s