La masa de Constantin si Elena, plus alte mancaruri restante

Restante prin aparat, m-a disperat iarasi compul si le pun cand si cum apuc, acum nu se mai intelege wordpress cu chrome, maine poimaine nu se mai intelege Elena cu Basexu, daca o tinem tot asa.

Oricum, gazdoiul care ne-a intampinat ranjind fasolile.

Slide1

Da, Stalin al Getei (nu mai pun link-uri catre pagini ca imi e greu sa scotocesc de cate ori schimb browserul, se cunosc impricinatii).

Despre mancare, inutil de povestit, normal ca, exceptie facand eu care nu m-am obosit sa gatesc, tot ce au facut fetele si baietii a fost la inaltime, ba, am primit si la pachet.

De afumat nu m-am afumat eu (la gratar), totul a fost in schema. CU asa prieteni nu mai am nevoie de dusmani, hranit, omenit, hlizit, ca oamenii, deh.

Slide3

Slide2

Nu pot lasa sa treaca episodul de serbat Elenele si pe Costi (sa moara tzaka dac anu am uitat complet ca pe Zamzuu il cheama Constantin, canci cadou, macar o muratura ii gaseam si lui, am uitat, uitat, uitat) fara inca doua poze cu Stalin.

Draga Z, iti aduc eu cadou la primul salariu, sper in secolul asta. Eu am primit, doar ca nu stiu ce-s asa nesimtita si neatenta de la o vreme, dar imi voi spala pacatele.

Slide5

Slide4

Da, ala e papucul meu, de obicei Casi adoarme asa, vad ca nici Stalin nu face exceptie.

Trec la alt episod, anume o iesire in oras la un anume club care serveste si mancare. CUm nu imi sta in fire sa critic din motive de mine stiute, pun doar poze cu preparatele. Pizza a fost bunicica.

Slide8

Slide6

Slide7

Prima reteta a zilei pe care va rog sa va o notati, cum se face mazare cu pui din ala bun: se iau toate gramada si se arunca in cuptor. Mazare, sare, putin piper, suc de rosii, putin zahar, marar. Da, asta este reteta.

Slide9

Slide10

Am uitat sa pozez si o farfurie de final, nu a iesit nimic rau, slow cooked totul, a la long.

Doua poze din centrul vechi, una e simpatica, alta e misto. Cea simpatica e cu ce admirau turistii langa Hanul lui Manuc, fireste cu politia alaturi.
Probabil e chestiune de imagine a orasului, sa fie monumente din astea vii peste tot.

Slide11

Poza misto, pai cum, doar ma stiti ca dupa profesia de mesean o am si pe aia de ingurgitator de bere. Iaca am baut o bere in care nu mai bausem (si acolo unde coabita cu alte beri sunt muuult mai multe decat va imaginati).

Slide12

De vis la o suta de beri acolo, incerc sa trec cu gratie peste asta caci sunt o doamna si doamnele beau lichior, nu Boston Lager (lagãr cum ii zic eu de cand cu bostonezul).

Urmeaza si reteta doi pe care voi o stiti deja de mult, este mancarea mea de vis si in localitate stiu doar o carciuma care sa o serveasca (meno male, normal c anu identica). Da, cartofi prajiti cu branza si ou.

De data asta aveam chef de gustul ala de disc, de la Dobrogea, asa ca am modificat „reteta” cu un carnat de porc de la bulgar in grasimea caruia am pus felii de cartof, ca la disc, doar ca vasul meu e Terra si nu disc de tractor.

Slide13

Am spart si un ou, ba mai mult, am presarat direct acolo branza din aia de capra sfaramata, grasa, sa bolboceasca toate impreuna.

Slide14

Am scurs colesteroalele cat am putut, nu ca as tine regim, ba din contra. Si le-am asociat cu salata de varza mica si noua si doi castraveciori murati de Buftea care sunt demential de buni.

Si cu piper.

Slide15

Pe care le-am baut.

Slide16

Anti-regim? Da. Sa nu faceti asa ceva acasa, ca va sinucideti lent, e nociv totul, au chia la magazin, costa cat juma’ de porc dar e sanatoasa. Astea sunt pentru avansati :))))

Uite ca merge si pe firefox binisor, va pup si, normal, rororo.

Anunțuri

4 gânduri despre &8222;La masa de Constantin si Elena, plus alte mancaruri restante&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s