Paste cu ardei iute si leurda

Un fel de aglio, olio e peperoncino, da?

Slide1

Inainte de a va arata asta, ce am uitat la lista de dezastre a zilei cu dezastre (taiat, oparit, ulei pe izmene, etc) adaug doua maini bulite in spinii trandafirilor (asa e cand un orasean se apuca de gradinarit) si, din lipsa apei calde, uitat un vas pe foc (cica sa incalzesc apa), treaba soldata cu distrugerea iremediabila a uneia dintre cele doua spatulr dragi mie.

Slide2

Acum sa trecem la pastele care s-au intamplat (si mai repet) datorita faptulu ica am gasit la Billa niste leurda atat de frumoasa si frageda, incat nu i-am rezistat, doi lei pachetelul (nu stiu cate e de scump, dar merita doi lei).

Slide3

Cat despre reteta, banal de tot, am calit in putin ulei de masline cateva felii de ardei iute, am pus si leurda plus cateva rosii (tot la reducere 50%, astia raman cu o tona de marfa si ma fac fericita), timp in care pastele fierbeau in apa sarata (am pus ceaunul pe foc de frica sa nu mai cada ceva fierbinte pe mine.

Slide5

Slide4

Si ca sa nu iasa de post total, am fiert si un ou (posat, pardon) de tara, primit spaga la tablouasul cu fetita si calul.

Slide6

Pentru crocanteala, inca mai am lastari din aia, am grija de ei asa ca o sa ii tot vedeti o vreme.

Cat despre ou, iaca ce vorbim noi aici.

Slide7

Despre piciorul de plai nu stiu multe, dar gura de rai e fix asta:

Slide8

rororo

12 gânduri despre &8222;Paste cu ardei iute si leurda&8221;

  1. Am si eu o curiozitate. Imi poti spune te rog care este pretul leurdei? Eu am adunat din padure si chiar daca nu am de gand sa o comercializez, ci doar sa o gatesc eram curioasa si de acest aspect. Multumesc!

  2. Buna, eu am luat cu doi lei o legatura cam dubla fata de alea din piata, posibil sa fie si mai ieftine acuma, nu as sti sa iti spun preturile din toate pietele, cea din poze a fost doi lei.

  3. Pentru putin. Eu cand prind, congelez, inca mai am de anul trecut, in stare cruda, in buchetele, o tai inghetata si o pun direct in mancare si e foarte buna si asa (daca ai extraproductie, zic).

  4. Momentan am dat-o in varza, ca s-a incalzit, sarmale, calita, mai am cateva firicele de leurda si vreau sa le fac cumva intr-un sos de smantana cu ciuperci (pe care sa il pun la paste sau nu stiu, la snitele, ma mai gandesc).

  5. Suna interesant! Eu aseara am folosit leurda impreuna cu ceapa si usturoi verde si untisor si le-am scazut ca pe spanac. Nu prea ma pricep eu, dar macar incerc sa-mi prepar acasa mancarea.

  6. Nu are ce sa fie rau, doar ca is asa fragede acuma ca eu doar le arat putin focul, indiferent in ce le-as pune. Eu ma ambitionez sa imi si plantez mancarea, dar nu imi iese mereu 😀

  7. Si eu incerc sa adopt un alt stil de viata, dar e al dracului de greu. Sunt gurmanda si mirosurile ma termina. Din fericire stau la curte si tatal prietenului meu inca le are cu gradinaritul asa ca mai economisesc niste „E-uri”. Apropo, manacarea de leurda si untisor a esit foarte buna… ma speriasem ca am stricat bunatate de verdeturi.

  8. Pingback: Paste | Aphex

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s