Tomino in foietaj

Branza asta, care dupa parerea mea nu are niciun Dumnezeu ca atare, cruda, se transforma miraculos in momentul in care este incalzita pana se lichefiaza, in sandwich, pane sau pe gratar, ori, cum am facut eu, in foietaj.

Slide1

Fireste ca am cumparat aluatul, Bella, realizarea, un fleac.

Am pus pe o rondea de aluat taiat cu un capac branza (care, apropos, la Lidl a costat aproape nimic, era la reduceri si acolo iar la reducere cu 30% peste reducere, ca se apropia de expirare, cred ca am dat pana in 4 lei pe ea) …

Slide2

.. asa, am pus nitica miere pe branza si putin ficatel (o sa va povestesc de ficateii astia), nu stiu de ce am pus si ficatel, de chichi, nu trebuie.

Slide3

Am strans aluatul si am pus un inel de folie ca sa nu am surprize sa o ia la vale. Apoi, fireste, am dat la cuptor.

Slide4

Foarte bun Tomino copt in aluat (si Bella e bun) si a mers cu niste dulceata de cirese amare (da, Mirela, da 😀 ).

Slide5

Iaca si, cum se zice pe la altii, diggin’.

Slide6

Foarte, foarte misto. Si sandwichul a fost bun, dar il descarc separat.

rororo

4 gânduri despre &8222;Tomino in foietaj&8221;

  1. Ti-oi mai trimite un borcanel, sa-ti mai ajunga pe cativa ani!
    De cand tot zic ca fac si eu branza din asta in foetaj!

  2. Pingback: Un sandwich | Aphex

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s