Tortilla ardeleneasca

Normal ca la misto, dar cum spuneam, mi-a ramas mamaliga si, ei bine, in minte am avut fix tortilla spaniola dar cu mamaliga in loc de cartofi. Pe care am si comis-o. Nu, nu e tortilla (scriu pentru hateri), v-am pacalit cu titlul, e mamaliga cu slana, ceapa, branza si ou.

Slide18

Si e misto, sincer, mi-a placut. Asadar am taiat bucatele mamaliga rece, am pus-o in tigaie peste niste ceapa verde calita cu clisa afumata, am pus si cubulete de telemea si am amestecat totul.

Slide19

Am amestecat niste branza proaspata cu putin bicarbonat, apoi cu oua batute (am mai facut noi asta, tineti minte, se face pufoasa chestiunea). Si am pus in tigaie.

Slide20

Dupa ce sta la foc mic, cu capac, e gata. Eu i-am mancat capetele calde, ma rog, adica ce am taiat de pe margine ca sa fac din cerc patrat.

Slide21

Restul am taiat cubulete si am luat la caluti impreuna cu niste felii de carnat uscat, de ciuguleala, cum ar veni.

Slide23

Si cam asta e pohta ce am pohtit-o si pe care mi-am facut-o, metoda buna de a sacrifica mamaliga ramasa, zic eu.

Slide22

rororo

Anunțuri

4 gânduri despre &8222;Tortilla ardeleneasca&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s