Ciorba de cartofi cu afumatura

Fireste ca varianta irepetabila.

Slide3

Dar, inainte de a mi se bloca minunea de comp si a face artificii datatoare de dureri de cap, sa va spun ca am avut si o tarta cu praz si branza, fix cu umplutura de la pateuri cu praz si telemea de ieri, plus niste salam.

Slide2

(bonus, am primit si pomana, pilaf, pulpa de pui, boierie mare in Salajean).

Cat despre ciorba …

Ei bine, am avut o caserola de mancare de cartofi congelata. Asa ca am inabusit niste zarzavat banal, plus nitica afumatura, am pus si mancarea aia de cartofi, am dres cu zeama de varza si tarhon din otet, sa te lingi pe lingura ce a iesit din improvizatia asta. Nu de alta, dar daca imi e lene si nu am materie prima, mereu o dreg cumva. Si sa vedeti reteta de varza a la Cluj … heeeee.

Deci ciorbita mea simpla si banala a facut zid vantului care sufla in frigider. Mi-s mandra de ciorbele mele, macar atata.

Slide1

Stiu ca nu gatesc precum altii, de la doi ani, de cand eram la cresa, stiu ca am hibe si mi-s modesta, dar de ciorbele mele sa nu va luati, da? Ce daca sunt din ce mai aveam pe acolo. Telina, ceapa, morcov, am mereu, deci, sa fie zemuri cochete, cu sau fara ultraviolete.

rororo (zise Casi in gandul ei …)

Anunțuri

8 gânduri despre &8222;Ciorba de cartofi cu afumatura&8221;

  1. Super mancarea ! nu stiu cine normal la cap s-ar lua de mancarea asta la modul negativ dar chiar ca arata minunat si sigur este grozav de gustoasa…imi place si farfuria……..

  2. Cred ca mai toti oamenii din lume gatesc in proportie de 80-90 % acasa la ei din „ce mai au pe acolo” cel putin pe mine experienta cam asa ma invata…pentru site-uri, musafiri sau evenimente nu dar pentru familie, acasa…da….serios. Eu asa cred de fapt.Si eu fac la fel.

  3. Pai nu, dar chiar asa este, eu nu cunosc pe nimeni in realitate care sa gateasca zilnic cum se gateste pe unele site-uri romanesti…zilnic zilnic a la carte plus tortul de 10 kilograme de 30 euroi bucata, as avea si exemple de astfel de site-uri dar mai bine tac, nu este treaba mea dar oamenii nu gastesc asa pentru familie zilnic, este imposibil ( si sa mananci atata in primul rand).
    Absolut toti oamenii pe care eu ii cunosc gatesc pentru ei acasa din ce au si ei in casa, la indemana, absolut ! Deci nu stiu pt cine te tot scuzi, nu le place nu citesc ca nu-i obliga nimeni :)))))), dar le place, mie mi se pare super sa ma uit la pozele tale, de fapt de aceea cand sunt online e deschisa pagina ta din start haaaaaa ha.

  4. Nu pot decat sa iti multumesc, nici nu stii cata lipsa de apreciere e in domeniu, nu poate decat sa ma bucure. Si mie imi place site-u tau, ma relaxeaza, efectiv. Cat despre ce zici tu, e poveste mai lunga. Nu toti gatesc doar pentru familie. Eu castig inca 0 (zero) lei din site si din munca in bucatarie, munca multa. Daca imi trec nervii zilnici, nu imi pare rau de nimic.

  5. Nu mai editez ca am compurile praf, deci eu ce gatesc tine mult, ce fac de o pofta, e cantitate mica, dar pozat de aproape. Numa nu imi sufla taifunul in frigider azi, gol pusca saracul frigider,

  6. Nu ma indur sa o arunc, e nitel ciobita, e specifica zonei de la mancha, luata din Toledo, sigur e un rahat turistic, dar o iubesc si am luat nu mai una (proasta am fost). Mama zmeilor mai ajunge in toledo curand 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s