Pateuri cu praz si telemea

Incercarea moarte n-are, ia sa vedem daca se blocheaza, daca ati stii cum scriu, urc repede poze pe asta care are softul aparatului, inchid, deschid de pe ala care nu se blocheaza, ma chiombesc de imi sar capacele si ma chinui o ora la postare. Dar daca e musai, trebuie.

Slide7

Ideea a fost sa fie praz cu branza. Si za’atar. Si ajutorul bulgarilor de la Bella, cu foietajul lor cu tot.

Prazul? Urat saracul, de la Eugen. O sa radeti, dar putine pierderi de la prazul asta, doar cateva capete si foitele uscate, foarte economic asa, sa nu va feriti sa il luati ca nu e „proaspat” importat.

Slide2

Pe care l-am inabusit in putin ulei si vin roze de beciul nedomnesc de Salajean.

Slide3

Am ras juma’ de kil de telemea, am mai pus si un rest de branza Pilos (a la danish white) si za’atar. La ochi (si am ochi bun).

Slide4

Am amestecat totul, cratita batraneasca e buna la toate (mi-a ramas jumatate de compozitie, quiche zic eu sa fie ce ramane.

Slide5

Am taiat in bucati inegale inadins, sa vad daca pun prea mult, prea putin, ma rog, m-am destrabalat cu un mic experiment, oricum, de mancat s-a mancat tot, egal sau ba, asa ca iata un before and after.

Slide6

M-am laudat aiurea cu ochii, trebuia putin mai mult za’atar, dar nu prea ma lasa inima.

Slide1

Telemeaua a fost sarata binisor, dupa comuniunea cu prazul, nu s-a mai simtit deloc sarea. Combinatia e misto, misto, sa vedem cum o da in format de tarta. Tot cu foietaj, ca doar nu ma apuc acum sa fac faina prin bucatarie.

Slide8

E misto si cu burduf, Elena a incercat cu camembert, cica e buna (glumesc, am mancat si eu, normal ca e buna, dar nu e buget de brie). Deci praz + branza + za’atar + aluat = love.

rororo

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Pateuri cu praz si telemea&8221;

  1. Ma omori cu zile! Am facut combinatia ca o vazusem la o gospodina mai buna ca mine si mi-a placut, iar Mega Image mi-a dat un ghiont ca facea oferta la Camembert-ul ala – care fuse bun si fara nimica! Cat despre umplutura asta, apropo, am niste burduf luat din Selgros care-mi placu, asa ca poate fac combinatia ta la niste gozleme. Sa fie dezmat, zic! Rororo

  2. Pingback: Ciorba de cartofi cu afumatura | Aphex

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s