Supa de vita cu ditalini si pesto

Tot din seria: sa batem raceala. Se pare ca cedeaza cu pasi mici, dar siguri.

Slide1

Va spun din start ca nu e un pesto clasic, adica nu este echilibrat cum trebuie, ci dezechilibrat inspre usturoi si imbunatatit cu vitamina C din patrunjel, are mai putini samburi de pin decat ar trebui, mai putin busuioc si e tocat mai grosier. Asadar astea sunt ingredientele:

Slide2

Ulei de masline, samburi de pin, patrunjel, busuioc, parmezan. Senza sale.

Si, ca sa nu mai am nevoie de paine, am pus in compozitie si niste sticksuri sarate.

Slide3

Nu am vrut sa fac totul pasta, ca vorba aia, e (cum ii zice mai acum la moda DIY sau DYI asa ceva), de casa, sa fie rustic.

Slide4

In supa de vita pe care o stiti deja, am fiert ditalini (paste scurte, mi s-au parut cele mai potrivite) si am completat cu pesto (dupa gust) si zeama de lamaie, doar in castron pentru ca, nu e asa, caldura distruge vitamina C.

Slide5

Fel de mancare care se insoteste de minune cu ceai cu fructe si citrice (mere, mandarine, lamai), caldut, in care am dizolvat zahar candel brun. Ar fi mers si putin coniac sau rom, dar nu am avut si nici nu am voie.

Slide6

Atentie, spre deosebire de supa cu ceapa si usturoi, la care toate au beneficiat de tratament termic, asta miroase bine de tot, candeste rau, deci vedeti cand anume o mancati.

Daca e buna? Este, o supa de baza la casa omului face minuni si pesto ramas o sa imbrace niste paste de nu se vede.

Slide7

Desi nici un piure de cartofi cu usturoiul asta nu da rau, nu mai spun de peste prajit. Ne pare rau, nu avem, zic si eu asa 😀

rororo

Anunțuri

8 gânduri despre &8222;Supa de vita cu ditalini si pesto&8221;

  1. Si eu am mancat ieri la usturoi….inca mai miros !
    Ai mancat ieri din haiosii aceia? Din cate stiu eu aia sunt grei ca se fac cu untura?
    Asa asa, mananca ceapa si usturoi daca ai voie, si eu mananc, in fiecare zi, haha.

  2. Da, am mancat, buni, se fac cu osanza, care e un fel de slanina cruda de pe burta, nu untura, untura e aia de ramane dupa ce topesti jumarile. E smecherie mare cu haiosii, trebuiesc facuti cu osanza si impaturiti de nu stiu cate ori in nu stiu ce ordine. Nu mi-am batut capul, eu doar i-am mancat. Supa nu mai am, dar mai am pesto, prevad si maine o zi anti-vampiri ca raceala persista, se da batuta, dar greu , asa. Poate imi fac paste cu pesto (ma rog, semi-pesto).

  3. Sincera nu stiu de ce nu se poate comenta, acum am controlat in reactii si este bifata casuta bine, deci sa se accepte comentariile, nu inteleg nici eu de ce nu merge.

  4. Am schimbat eu atunci tema, poate de la tema noua , o sa ma uit mai bine maine si incerc o alta tema, ai dreptate, este disparut cu totul butonul de reactii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s