Omleta colorata

Va povesteam ieri de supa de morcov cu sacchetti, ei bine, am lasat cativa saculeti sa isi ia culoare, pe urma, nu stiu cum m-a dus pofta la oua cu trufe si asta a iesit.

Slide10

Stiu ca nu se compara cu niste oua bio cu felii de trufe, dar pe cuvant, cand ai la indemana cele avute de mine, eu zic ca m-am descurcat onorabil cu strutocamila asta si mi-a placut.

Ouale, banale, pecorino DOP, piper alb si negru (nu voiam sa fie si negru dar ramasese prin rasnita).

Slide11

Ouale nu le-am batut sa le ia gaia, ca sa facem chestia mai simpatica. Am scos din supa de ieri si cateva ciuperci, saculetii (le-am facut una dupa alta retetele, zic de ieri ca ieri am postat) si cateva cubulete de morcov, am uns tigaia cu unt, am pus ouale si cele taman spuse. Apoi am pus capac si am tropait pe langa tigaia lasata la foc mic circa niste minute.

Slide12

In viteza maxima, cu pohta in glandele alea pentru care a omorat Pavlov o droaie de caini desi putea sa intrebe orice posesor, am garnisit cu feliute de ardei iute, cubulete de rosie (naspa rosiile normale la vremea asta) si frunzulite din bok choy-ii mei experimentali cu care sper ca la anul o sa am plantatia mea de bok choy.

Slide13

Slide14

(tot gasesc poze cu caii, nu am vrut sa incarc postarea de la baza si ii mai bag pe unde imi nazare, nu ii bagati in seama daca nu va plac).

Asadar de final, minunatia de omleta cu paste cu gust de trufe care mie mi-a placut mult, mai am din pastele alea si din morcovi sa ma mai joc o droaie, numai sa nu vina intre timp comanda de sarmale, ca pe alea nu am voie sa le interpretez decat intr-un fel: sa fie multe.

Slide15

rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s