Eastbound & Down

Pentru ca mi-am uitat aparatul la munca (stiu ca nu stiu sa fac fotografii, dar parca tot imi lipseste o mana), ziceam sa vorbim despre filme, cum sunt mare fan al serialelor de comedii, am descoperit pe HBO de cateva sezoane Eastbound & Down. Nici nu mai stiu cum l-au tradus astia, ceva cu viata nu stiu cum a lui Kenny Powers.

Este absolut scarbos de genial serialul. Nu numai ca pune accentul, ba chiar exagereaza, aratand trasaturile mitocanesti de cocalar ale unui individ, un incult nesimtit care a facut cariera din sport (suna cunoscut pe undeva) si care le spune pe toate fix cum le-ar gandi un cocalar. Cum sa zic, cel care a scris scenariul ii pune vorbe in gura lui Kenny (personajul interpretat de Danny McBride) , pe care multi le gandesc dar nu le rostesc. Episoadele sunt chiar grotesti, cu intorsaturi de situatie penibile si, nu, nu e genul de serial pentru pisi coco fifi, nu are pisicute roz, iar episodul (am vazut doar doua sezoane) in care Kenny are grija de piciul sau abandonat de mama, e absolut fantastic. Cel putin pemparsii facuti din burete de vase cu banda adeziva si un prosop m-au facut sa rad mai ceva ca biciclistii beti de pe bulivar la unu noaptea.

Pentru unii, il recomand dar nu bag mana in foc ca e pe placul tuturor, e grotesc si vulgar pe alocuri, imi place.

Bine, toate personajele sunt misto, eu m-am rezumat la o descriere generala, cica vine sezonul 4, inseanma ca am ratat sezonul 3, nu e nimic, bine si asa.

rororo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s