Pastrama de oaie

De cate ori iau pastrama de la bulgaroaica stiu ce va urma. E de oaie batrane si dupa primele bucatele fripte iute de o pofta, bag bucatile la cuptor, sa zaca. Si mai mereu finalul imi cere si cartofi alaturi.

Slide1

Deci cum spuneam, dupa ce am lasat-o sa zaca in propria-i grasime ajutata de putina bere, am pus in vas si ceapa si cartof.

Slide2

SI iar am lasat-o in pace, sa fi stat vreo doua ore.

Slide3

Stiam precis ca va fi tot ciunga, dar e atat de buna. Asa ca dupa ce am rontait bucatelele din imagine …

Slide4

… ce a ramas am pus la fiert pentru reteta mea favorita cu oaie pe care nu am mai facut-o de mult si oricum, niciodata din pastrama, mancare cu carne de oaie, cartofi, usturoi si lamaie.

Mai am si niste poze misto facute de altii sa va arat, Ludice, dar sa le primesc, ieri ne-am jucat de-a clientii la local si tare bine a fost 🙂

rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s