Culmea tupeului

Parchez in centru, langa munca, stau geana (am martori la tot ce zic) sa mut masina sau sa vorbesc cu cel care cand isi aminteste sa vina la munci, la o institutie publica (da, aia din banii nostri) sa ii explic ca am de carat ditamai ruxacul cu instrumente taietoare si alte angarale si las nitel masina acolo pana se elibereaza. Afara ploua ud rau, la un moment dat, dupa niste ore, am incetat sa il pandesc pe pardalnicul de angajat care ar fi trebuit sa deschida, conform programului, la 12 (eu am ajuns cu doi colegi la 12.30, nu era nici Spataru nici ruda lui).

Dupa o vreme imi vazui de trebi si cand plec, in ploaie, in spangi, in mii de baionete, gasesc bilet in geam, pus cu grija in chilotel de plastic: mutati masina, chem politia.

Noapai, ca sa zic asa, futu-ti morti ma-tii de nesimtit.

I-am scris si eu bilet: va pandesc de cinci ore si nu ati deschis conform programului, dvs chemati politia, eu o sa il sun pe seful dvs sa ii spun ca nu sunteti la munca conform programului (ceea ce probabil deja stie ala ca e un impinge hartii care vine cand i se scoala, ca nu deschide cu zilele).

Maine o sa fac urmatoarele.

Pozez institutia si, chit ca ma intrerup din munca, o sa pozez cand vine boul la munca si pe ce usa, ca na, toate baragladinele au nevoie de doua usi, depinde pe care ii vine sa se mictioneze.

M-a enervat asa de tare (i-am prins bine biletul in usa) ca il fac de tarabe. Avem multe de pozat in usa institutiei, nu salveaza nimic, sunt lejeri, zac pe burta ca e apa mica.

M-a flambat ca imi si rupsesem nanaul in propria masina din cauza usilor lor. E sa vezi ce circ ii fac, asa, fondat. Auzi, de la 12 la 17 orar si cheama politia. Ba pe-a ma-sii.

In rest, ploo ud.

Slide1

Ploua deja a treia noapte, dupa doua zile, noroc ca sunt canalizarile bune. Pe undeva imi e mila de pietoni, ca eu ce am fost pana la colt sa iau tigari si m-a facut fleasca.

Cat despre cultii aia, de la institut, sa nu imi ziceti mie urmasa lu’ Suzana Gadea daca nu ii fac, numai asa, sa le fie rusine, ca oricum din postul de baut o cafea la munca nu au ce face. Ma rog, poate de plictis, o greva, maxim doua. Auzi, bilet in geam ca cheama politia. Dar nu au chemat-o.

Nu de alta dar toti taximetristii, albi, negri sau cu piele rosie le blocheaza usa, m-au vazut pe mine mai cu ciunga in par.

rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s