Ieftin si bun (andivele la putere)

Trei poze am si eu, alea si ele vai mama lor, dar potolul, bun, pe cuvant de pionier.

Incerc sa va dau si o reteta? Va recomand astazi, daca astrele s-au insirat corect si aveti chef, o omleta cu andive. Old style.

Puneti domniile voastre in tigaie la foc molcom in nitel ulei si un strop mic de unt (se iubeste untu’ cu andiva); andiva (iertati repetitia, dar daca ea e vedeta) impreuna cu putina ceapa grasuna taiata pestisori, sare, piper si un strop de zahar, asa, putin, cat sa semi-caramelizeze. Nu cumva s amariti focul, daca e foamea mare, asteptati, ca merita, zic eu.

Cat isi lasa transpiratia dulce amaruie andiva cu ceapa, bateti niste oua, asa, lejer, doar cu sare, dar cu mult piper, proaspat macinat daca e posibil, daca nu, nu, dar sa fie.

Ouale le trantiti peste andiva, foc mic in continuare, puneti capac si lasati in pace. Dupa cateva minutele, adaugati si niste cascaval (pecorino ar merge de minune, chiar si parmezan, dar e scump).

Dupa ce s-a legat ingineria (mare inginerie nu e, doar de potriveala de gusturi), o dati la masa, de preferinta cu pita prajita cu unt, zic si eu, sau cu o salata, cum vreti, dar eu langa paine prajita o vad. Si nu, nu ii puneti usturoi.

De presarat o aroma tare, vaga, pe deasupra, tarhon proaspat, ca e mai intepator, nu i-as pune busuioc nici sa ma tai, deja dulcele amarui o da in prea dulce.

Reiterez, nu bagati in seama calitatea pozelor, sunt pe fuga.

Slide1

Am mai pozat o clatita (banala) ca iar am avut some funny face si am zis sa ramaie si ea la colectie.

Slide2

Si, strict de interes profesional, un platouas. Deoarece stiu eu de ce l-am pozat, nu e treaba voastra, dar mie imi facu foame instant, ma duc sa imi prajesc niste salam 🙂

Slide3

Va zic si ce ma bucura mult? Ma rog, eu si nu Casandra. Ca nu primesc resturi in farfurii. Deloc, nimic, nada. Mai avem critici, ca na, romanul e critic din fire, dar se papa tot.

Azi pe ordinea de zi e doar o zama de fasole, fac repetitie acasica, am o idee si vreau sa vad cum se preteaza la cheltuieli vs volum de munca. Deci mai pe seara va servesc, ca acasa nu-s contra timp.

A, cica am castigat o carte noua cu maestrii bucatari, sunt foarte fericita, mi-as fi cumparat-o oricum, dar castigata e mai misto, nu de bani, asa, de pamplezir, imi place cand castig chestii misto, profi si nu iese cu bataie pt un premiu 🙂

Vorba cainelui din desenele animate: I luv ya, bye bye.

rororo

Anunțuri

Un gând despre &8222;Ieftin si bun (andivele la putere)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s