Aventurile lui Figaro Pho

Astia la HBO Comedy incep tarziu programul de filme si au o idee buna, dau scurt metraje de animatie. Misto rau, v-am mai zis eu de ele si revin dupa ce vi-l prezint pe cel despre care vreau sa va zic astazi, Figaro Pho.

Sunt excelente, trecand peste pataniile lui FIgaro si ale cainelui ala cu bec in cap care e un personaj foarte atent creat, desenul asta animat e gandit super, nu am studiat cine si ce si de ce l-a facut, dar atmosfera si personajele poti sa juri ca sunt ale lui Tim Burton. E posibil sa nu va placa genul, mie imi place.

Reiau personajele care au aparut in timp la scurt metrajele astea.

Wallace & Gromit (inventatorul tantalau care ceaza dezastre si cainele lui inteligent care le rezolva sau si-o fura, animatie de plastilina)

Monk, bullterierul imbecil si mic care face numai idiotenii, in mar eparte din iubire pentru o pitzi canina cu bucle roz.

Si, nu in ultimul rand, Bernard, ursul pampalau care numai nefacute comite.

Inutil de spus ca toate personajele au in jur diverse creaturi care apar sa le incurce treburile sau sa ii ajute, Monk are niste vecini care i curteaza potaia roz dar si o ratusca de plastic plus un stol de gaini galbene zburatoare si piuitoare, Bernard e mereu impiedicat in treburi de o soparla iar la preferatul meu, australianul Figaro, si-o incaseaza mereu postasul.

O sa ziceti ca am dat in mintea copiiilor, ba bine ca nu, sunt misto rau. In acest moment Figaro e favoritul meu.

rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s