Ce am mancat bun prin Italia

Pur si simplu ma gandeam la un fel de mancare si nu imi aduceam neam aminte cum se numeste si treceam in revista ce prostii am facut cand m-am suit in masina dupa o sosire de la ‘stambul ca sa mergem ca fetele la cumparaturi, sau in aeroplan pentru ca aveam pofta de inghetata „din aia” si daca tot m-am apucat sa caut prin arhive, de ce sa nu trag pozele aici, le colectionez.

Si o sa incep cu o poza cam nasoala, dar pohtele primeaza, in preajma carierelor de marmura de la Carrara, un musai e Lardo di colonnata, aici intr-un local in care, da, se fumeaza, anul 2012.

Aglio olio e peperoncino asa, ca la macaronari, la Lago di Garda.
Drept e ca la unele feluri a contat si locul in care au fost savurate, dar de atunci am ramas fan aglio olio e blabla.

Am gasit si ce cautam: la pentolaccia, la Porto San Giorgio, la carciuma l’Oasi unde cred ca am mancat de departe cea mai buna combinatie de fructe de mare gatite in toate felurile si culminand cu pentolaccia.

Mai am amintiri cu mancaruri memorabile de pe acolo din decursul anilor, dar nu-s bine indexate si nu am chef acum sa le aranjez, ori poate au disparut, mai stii, cu wordpressul asta? Ca am cautat postarile de la Sedico, de la Massa, nu am gasit nimic, deci posibil sa fi disparut, ceea ce nu ma mira. Da, mi-au disparut postari vechi sau indexari de postari vechi, nu le mai gaseste nici gogu nici sarciu, deci mult pa Sedico, adio pozele din Venetia, mama lor de idioti cu wordpressu lor cu tot.

rororo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s