O zi la Top Class Riding Club

Amu ca nu o sa fie ultima, cert e ca a fost prima oara cand am fost la baza din comuna Berceni, la Top Class Riding Club si am ramas profund impresionata de o investitie facuta atat de bine, ca sa zic, grajduri luminoase, aerisite, toate dotarile posibile pentru fericirea cailor, hrana de buna calitate, textila electrica, ultraviolete la dusul cailor, culoar electric, exceptional. Si cum sa nu te bucuri cand vezi cai calmi, relaxati, intretinuti exceptional si fericiti. Ba si jucausi pe alocuri.

Slide1

O scurta privire prin imprejurimi, cea mai inalta capita de baloti pe care am vazut-o in viata mea, culoarul, electrificarea care electrifica bine de tot, am fost suficient de tuta incat sa ma ating.

Slide2

Ziua a fost superba si mi-au iesit droaie de poze, am incercat sa selectez doar cateva de la antrenamentele din teren, cateva cu cai asa, portret, ca nu le mai terminam niciodata. Si la cele din teren am incercat sa ma rezum la una de cal.

Slide3

Slide4

Slide5

Slide6

Slide7

Slide8

Slide9

In afara de Max, Tara si Husky, draga Mira, da-mi voie sa iti prezint noua mea iubire, En Vogue, cal declarat periculos in Germania deci adus la noi, cum habar nu aveam de treaba asta cu cal periculos m-am jucat cu monstruleata vreo doua ore si am fost rugata sa mai revin sa ne mai distram ca fetili.

Slide10

Slide11

Slide12

Si Tara pe care n-am deziubit-o, mai de aproape.

Slide13

Urmeaza un cal care este declarat de unii calareti cel mai frumos cal din Romania, din pacate nu a iesit cat am stat eu acolo si am doar o poza contra luminii din boxa, dar e frumos de pica maimutoiul.

Slide14

STai asa sa ma aranjez sa dau bine in poza:

Slide15

E, sunt chipes?

Slide16

Maximilian.

Slide17

Si ma-sa, Tara.

Slide18

E bine, hai ca viu.

Slide19

Sturlubatica cu ochii pe Max.

Slide20

Si la o barfa cu fetele la grajd.

Slide21

Girl Power.

Slide22

Patru blonde.

Slide23

Si ce credeati, ca nu avem si catei? Avem si catei si copii si ponei, dar trebuie sa mai scotocesc prin poze.

Slide24

Cerul-i albastru ca o petala de miozot.

Slide25

Cu prima ocazie o iau si pe Casi.

rororo

Reclame

7 gânduri despre &8222;O zi la Top Class Riding Club&8221;

  1. felis, scuze, ma obisnuiesc greu cu skinul asta, da, a fost, m-am chinuit mult sa pun poze in care nu se vad clar oamenii care sunt implicati, ca nu poti sti in zilele noastre, dar o sa le trimit pozele sa le puna dumnealor daca doresc 🙂 abia astept sa scap de zilele de munca sa ma duc, sa vad cum va fi si cu casi in zona.

  2. Captain Jack iti multumeste pentru aprecierea ca ar fi cel mai frumos cal (armasar chiar :D) din Romania. Pentru ca nu ai apucat sa-l vezi afara, ma simt datoare sa-ti-l arat in concurs: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4145920003756.312437.1156449410&type=1&l=982c9000cf
    Si aici in actiune: http://www.youtube.com/watch?v=qasB6vSZNc0
    Poate nu este cel mai frumos cal din Romania, insa cu siguranta este unul dintre cei mai frumosi si un armasar cu o personalitate deosebita.
    Noi abia ne-am mutat la Top Class, inca ne acomodam.

  3. Pingback: La Multi Ani | Aphextwinz's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s