Crunchy Nacho Crescent Dogs

Asa se chema reteta pe site-ul pe care am gasit-o, anume Taste for adventure. Si, cum pe asta l-am gasit pe foodgawker, va recomand sa bagati un ochi la link, are poze frumoase coz si descrierea in imagini mai amanuntita.

Junk? Junk ostenii mei.

Slide1

Amu daca vreti sa ii faceti sanatosi, nu va tine nimeni, puteti face foietajul in casa, cumpara nachos bio (are la Mega, pe cuvant), in loc de crenvusti, daca nu va inhamati sa faceti crenvusti de casa (ca stiu eu pe cineva 🙂 ) puteti pune lejereanu niste carnaciori fara e-uri. La mine bio (bio asta, e un fel de caterinca, stim cu totii ca nu mai e nimica bio-bio, dar ma refer la produse normale, fara adaosuri de prostii, fara grasimi hidrogenate, fara ma-sa, fara ta-su) in toata joaca asta a fost numai cascavalul si sosul, ma rog, partial.

Deci se pun crenvustii si cascavalul pe foietaj, se imbraca bine in aluat, se ung cu lapte si se dau prin fulgii zdrobiti de nachos.

Slide2

Care se dau ele asa, frumos, la cuptor.

Slide3

Si se coc. Se coc. Se coc … inca nu ma pot obisnui cu cuptorul electric, cel mult il felicit ca e o buna masa calda, dar atata, nici nu se compara ca performante cu cel pe gaze, cu niciunul pe gaze (am scris niciunul legat, fuck).

Se servesc cu ce sos vreti voi. Eu am folosit un sos barbecue home made. Ma rog, job made, ca mereu le incurc.

Slide4

Amu ce as schimba, ca sunt mortale junk-urile astea (desi some kind of messy – nu m-am englezit eu, dar asa s-au exprimat degustatorii). Aluatul de foietaj proaspat de la Billa, care e nemaipomenit la altele, nu prea pushca aici. Daca mai fac, ii dau cu Bella, ne trebuie some kind of fluffyness.

Cu aluatul proaspat, culmea, sunt mai bune reci, mult mai bune. Si crocante de nu se poate, pe cuvant. Si arata si bine, chit ca pozele mele sunt facute cam „pe genunchi” va dati voi seama.

Slide5

Dar merg de minune la un party, fara mofturosi obsedati de hranire sanatoasa, daca aveti musai si din acestia, sa le spuneti ca matusa de 92 de ani mananca in fiecare zi crenvusti, ca nu prea are dinti de altceva si cea care a murit la 104 ani tot crenvusti nesanatosi baga la greu.

Glumesc in sensul ca nu trebuie nimeni convins sa iasa din dieta personala, doamne fereste, dar asa, ca sa nu trageti cu arcul in reteta asta simpla care chiar e simpatica si crunchy, crunchy indeed, fi-mi-ar romgleza de ras, dar daca am inceput asa, asa si termin. In sensul in care o sa va salut cu un rororo englezit:

rawrawraw

Anunțuri

5 gânduri despre &8222;Crunchy Nacho Crescent Dogs&8221;

  1. Cu bella ieseau mai floo-floo (na ca si eu m-am stricat!). Junk e, junk sa fie. Eu nu poci, dar nu-i opresc sau critic pe altii. Unchiu-miu a trait 100 de ani dupa ce consumat toata viata cartofi prajiti la greu si alte din astea cu friptane si multe altele, plus un paharel de vin (macar ala a fost bio!). Rawrawraw

  2. Pai na, fiecare cum stie, nu e de critica, dar poti comenta unele exagerari care se vor benefice si se dovedesc a da cu bata in balta, mai ales dupa modelul: hai sa facem ca altii ca scrie pe net, desi habar nu avem daca mostenirea noastra genetica este macar apropiata cu a lor (genul ala, indienii mananca buruieni si-s multi, americanii gluten free si o duc bine, dar noi nu avem sange nici de la unii nici de la altii).

  3. „rawrawraw” dupa o reteta junk, dear? :)) multam pt reteta, poate fi extrapolata, de exemplu, in loc de crenwursti dovlecei, si in lapte nitzel usturoi pisat. yummm!

  4. pai ala e schepsisu’ 🙂 dar daca e de junk veggie eu as pune vanata sau sparanghel (pentru vegetarienii mai cu bani) nu dovlecel. si asa am ajuns sa am o grija exacerbata la munca de vegetarieni, asta fara cea mai mica umbra de caterinca, am facut supele crema fara unt (colegul meu pune unt la orice, mie imi place f mult cum gateste, dar am cativa vegetarieni care vin des si m-am gandit ca mai trebuie sa se gandeasca cineva si la ei, ca s-or fi saturat de cartofi prajiti prin crajma).

  5. Pingback: Foietaj cu ton | Aphextwinz's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s