Alain Delon

No, try to remember, mai papushe. Nu stiu cum, din vorba in vorba, din amintiri din copilarie, din mare fan Zorro, ma pomenii cautand pe net info despre Alain Delon.

Despre care scrie fix partz pe IMDB, ca nu e americano sa ii treaca fanii in revista toate flatulatiile. Ce imi amintesc eu, de pe vremea liceului, cand se dadea la Patria integrala Alain Delon la care mergeam cu fetili?

Ca am vazut filmul Zorro de 16 ori. La cinema, nu il mai pun la TV. Ca mi-a placut filmul “A fost candva un hot” (asa era tradus pe atunci) in care era misto si personajul negativ, Sargatanas (citez din memorie, sper sa nu gresesc). De Fanfan La Tulipe si Laleaua neagra, nu mai zic.

A avut un film tare de tot, “Aventurierii”, cu Lino Ventura, destul de putin dat pe ecrane. Dar ce imi amintesc cel mai bine e ca noi, fetele, desi putea sa ne fie parinte, daca nu mai bine, eram moarte dupa el. Pai cum nu?

Slide1

Slide2

Slide3

Slide4

A avut o perioada in care murea in mai toate filmele, cu ochii albastri, fireste, deschisi.

Ca sa suspine tineretu’ dupa el :D Arata bine si la aproape 8, se ocupa de cai, de caini abandonati, a pilotat avioane, mi-ar placea sa o fi luat si fii-su pe calea lui, dar na, copil de bani gata (desi nu arata rau nici Anthony).

Nu am nimic special de soparlit, ma amuzam acuma de ce citeam si de faptul ca Alain are aproape varsta lui al batrn si a inceput viata aproape la fel, militar. Dar nu a ajuns atat de departe, ca altfel va salutam acum din Bora Bora, nu? :D

rororo (nu bagati de seama postarile fara consistenta, e cald)

About these ads

3 thoughts on “Alain Delon

  1. Of, mie tocmai de aia nu-mi placea, ca toate colegele erau moarte dupa el. In schimb, imi placea Macias si cum canta si figura mai exotica. Deh, adolescenta… Mi-a placut insa in “Tacerea samuraiului”, unde bineinteles a murit cu ochii aia deschisi, si intr-unul cu Jean Gabin, “Filiera franceza” parca…

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s