Ardei umpluti si mini-sarmalute

Tot din categoria gatitului in viteza am infaptuit si chestiile astea, mai am de facut ceva haleala pt Casi (ca nu ii dau ardei si fasole, da?) si gata.

Slide1

In primul rand ca ultimele dati cand am folosit carne cumparata gata tocata, m-a dezamagit. Indiferent de unde am luat-o. E mai ieftina carnea de lucru (care cateodata e nemaipomenita) sau fleica, ceafa, spata, ce mai e in oferte. Si ca sa fie tacamul complet, toc o cantitate mai mare odata si pun si ceapa in masina, ca absolut orice as face cu carne tocata, sigur contine si ceapa.

In rest am mai pus in compozitie condimente, boia, sare, piper, din astea, morcov ras, orez, tzaka paka. Ardeii pentru umplut i-am luat din Auchan (sunt foarte dulci). Dar, ghinion, mi-a ramas putina carne, o mana, nu mai mergea nici congelata si nici nu aveam ce sa umplu cu ea, nu tu un dovlecel, o maslina, nimic. Epifanie! Am deschis geamul si:

Slide2

Foile de vita sunt perfecte acum, fragede, numai bune.

Slide3

Mi-au iesit zece sarmalute mici-mici pe care am vrut sa le pun pe langa ardei.

Slide4

Dar mi-a fost teama sa nu se desfaca asa ca le-am confectionat un pachet din folie de aluminiu pe care am pus-o la fiert in zeama cu totul. S-au facut super.

Slide5

Nu stiu cat se vede in poze, dar va spun eu ca sunt mici, mici, ca niste degete de pitici, iar foile sunt incredibil de fragede.

Slide6

Am uitat sa spun, dar se vede, ca sosul a fost facut din apa si o cutie de rosii tocate iar la ardei am pus capac din cartofi.

Slide7

Azi am chef de junk asa ca o sa mai rororo noi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s