Clar, am inceput sa uit, acum mi-am dat seama ca nu v-am pus poze cu marea, ceva desene noi si sar direct la peste, bai dar a fost greu de facut pohta asta, cum spuneam, ii apuca pe toti evlavia cand e de potol de nu mai gasii eu picior de crap. Asa ca, am dezghetat un pastrav.
Cum se procedeaza ca sa executati asa o reteta? Va duceti aiurea la magazine. Pescaria inchisese, terminase toata marfa, hai in Real. Acolo mai avea dorada, pastrav (din asta aveam si acasa), congelaturi si scumpeturi. Semn ca dreptcredinciosii au mancat peste si vor ajunge in rai. Asa ca ciuciu saramura, nu ca nu ar fi mers si din pastrav. Dar l-am dovedit simplu, pe gratar.
Mujdei era, mamaliga rece era. Pohta a fost infaptuita pe jumatate si pastravul impartit frateste cu doritorii.
Pai da, ca doritori au fost, cu circumstantele atenuante de rigoare, cineva, persoana in varsta, a mancat din nevedere de seama mancarea cainelui. Ca urmare cainele a primit mancarea dumnealui, deci eu azi trebuie sa fac iarasi de potol, cand am zis sa nu mai vad si sa mai aud de potoale.
Si cum foamea nu se potoleste numai cu un peste la mai multi locuitori, am calcat pe bec si am comis un club sandwich cu ce aveam in zona.
Chestia galbena e o omleta cu branza de burduf (aia de Napolact, grasa, dar deloc iute).
In rest, straturi cu ce a picat, niste ceafa nesanatoasa, cascaval, unt, verdeata, ardei iute, chiftea.
Jap, jap la tigaita mea draguta si basta.
Astea fura pohtele, semi-executate in conformitate, adica nu e saramura, e la gratar, nu e cu sunca, e cu ce se nimereste si nu i s-a dat ci i s-a luat.
Mai stiti cuplul de nebuni? Da? Ei bine, din zi in zi mai nebuni.
Daca va intrebati daca aia sunt gainati, de pe rama geamului? Da, sunt.
Hai ca mi-am pierdut toate ideile, sper sa nu uit sa pun poze cu marea. Relaxeaza.
rororo