Din galeata gandirii

Vazusem la rondul rapid de dimineata o „reteta” la dry cucâr (fireste ca pulpe cu cartofi, ce naiba). Si mi-am amintit ca au schimbat astia reclama, acum nu stiu daca sa dreaga pestele cu gust de peste sau sa ne arate o noua mufa a divei. Dar acum au comis-o si mai tare, stiu ca stiti reclama, eu doar punctez. Deci nu numai ca daca nu ai dry cucâr nu esti gospodace, dar am aflat ca daca nu vrei sa mergi in pat putind a chiftele, e musai tigaia minune.

Nu cumva sa te speli, cumpara dry cucâr.

Si tot din scurt, apropos de „from the scratch”, in poza avem materia prima in faza incipienta, ghiciti care va fi produsul finit? Se accepta si variante fara alcool.

Slide1

Cam atata, in rest:

Nu cumva sa va spalati,
Ci dry cucâr sa va luati.

rororo

8 gânduri despre &8222;Din galeata gandirii&8221;

  1. In vremurile de aur , auzeai teleshoping doar pe unele canale, acum te izbeste de pe protv, de pe realitatea, de pe mgm, unde te-astepti mai putin! Si zaluda cu bluza roz si cu probleme de chiftele, coafata ca in anii 80 iti jigneste retina in mod grav! Ar trebui sa existe si un canal in care noi telespectatorii enervati sa putem spune: NU vreau sa fiu gospodina, nu vreau activia, nu vreau cif si domestos, ma calca pe nervi barni, pot sa-l ucid??
    Iar aia cu talente in materie sa puna si clipuri anti! Ca in campania electorala!

  2. mama ce tampita e aia cu mama fata si bunica cu spalatu faiantei cu veselie, manca-mi-ar curu cine a facut-o si sa zaca in iadul spalatorilor de faianta si al datatorilor cu mopul pe vecii vecilor. amin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s