Hedgehog’s attack

Vorba lui Alice Cooper: he’s back.

Slide1

Azi noapte cand ma duc sa recuperez potaia, fas fas prin tufe, fuga sa iau aparatul. Gagiii nu mai stau la mine sub geam, s-au motat doua scari mai incolo dar vin la furat de melci. Casi cuminte pe pres cu ariciul in bot (sunt trei mari acum, anul trecut au avut si pui). Bineinteles ca iesea o poza de milioane, imaginati-va un dracula retriever pe pres, nu de alta, dar cum a vazut aparatul a tuns-o.

Slide2

Culmea e ca sunt foarte blanzi, poti chiar sa ii mangai fara sa se zburleasc adin tepi, asa ca m-am apropiat. Nici blitul nu pare sa ii deranjeze.

Slide3

Dar cand geloasa Casi a venit tzopa tzopa si a calcat pe ditamai ariciul (cred ca asta e barosanul, ca vedeti ce mare si gras a iesit din iarna) s-a aricit tot si pe urma ne-a aratat fundul din lalele.

Slide4

Stiu ca pisicile ii cam zgandare, dar sunt nepasatori, totusi nu inteleg cum de nu le e frica de nimic, totusi Casi e ditai catzaua de 28 de kile. Am vazut si niste limacsi pe zid (yuuuk, urate fiinte a luat Noe in Arca), poate ne scapa de ei ca intr-un an a fost invazie si era oribil sa auzi cate un fleosc, urcau pe conducte pana in baie niste limacsi din carnea carora, ce sa zic, unul doi asa, puteai sa hranesti lejer jumatate din populatia Somaliei.

Apropo, primul banc cu somalezi care imi trece prin minte (stiu ca il stiti) e mereu acelasi: care e primul om ajuns pe luna? Un somalez care s-a jucat cu elasticul de la chiloti.

rororo

edit: cea mai misto poza aparuta vreodata pe net cu un arici mie mi se pare urmatoarea:

Desert-Hedgehog-Paraechinus-aethiopicus

am vorbit cu vecinii de la doi ca ei i vad mai bine, sa ne spuna cand apar puii, poate ne iese si noua asa o poza misto 🙂

3 gânduri despre &8222;Hedgehog’s attack&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s