Pesti tridimensionali

Pe nesecatul in subiecte enpundit.com, am gasit multe, dar multe chestii fascinante, mai ales la sculpturi, miniaturi, sculpturi de hartie, cautati si voi, ca nu o sa ii copiez tot site-ul omului, ca e muncit, da japonezul asta, Riusuke Fukahori este extraordinar. NU ca ar fi singurul extraordinar, dar m-am benoclat mult pana m-am prins cum ii ies sculpturile alea 3D.

O poza de pe enpundit cu 3D goldfish sculptures, o sa vedeti la filmulet ca tipul are acuratete atat la miniaturi cat si la lucrari mari.

3D-painted-goldfish-4

La toate categoriile sunt lucruri incredibile, multi oameni talentati de care nu a auzit nimeni, cateodata am senzatia ca oamenii prefera uratul si mizeria sufleteasca si vizuala, daca au atata succes tabloidele, scandalurile politice si emisiunile despre mortii de pe autostrada. O fi si estetica uratului o arta (si da, este), dar estetica tzatzismului la gard si a privirii fascinate a dezastrelor reale mi se pare cea mai urata fata a maselor, cat timp sunt ateta lucruri care se pot numi arta, chiar daca pot parea urate la o prima vedere.

rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s