Vedere de weekend

Cum ii scriam Kadiei la subiectul „Din loc in loc, din om in om”, pana descopar pe unde si cum sunt vederile si felicitarile vechi (am avut o colectie uriasa), ma gandeam ca putem sa ne trimitem macar cate una virtuala, nu stiu cand, nu stiu cum, pentru ca ea a avut ideea, ei ii inmanez prima carte postala ilustrata, de undeva din Turcia, dintr-o carciuma care se chema Ferdi Baba, cu cineva care se uita in zare, sub raze de soare (nu am vrut musai rima, sa traiti).

Cum spuneam, ca o sa fie un desen, o fotografie care mi-a placut, nu conteaza, incerc sa trimit o carte postala pe saptamana, fie si virtual. Cui? In linii mari nu stiu cui, vedem. Nu e leapsa, dar cui ii place ideea, sa fie primita.

Slide1

Sigur e pe undeva bine pusa colectia, strangeam toate vederile de prin anticariate, in special cu animale, dar nu numai. Daca le gasesc, oi face poza la poza pe viitor.

Vederea asta am pus-o cu gandul la vacantele Kadiei si la vacanta care nu va veni anul acesta (la mine, nu la ea, la ea sa vina cat mai multe).

rororo

3 gânduri despre &8222;Vedere de weekend&8221;

  1. Pingback: Vedere de weekend | In jurul Kadiei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s