Cumparaturi, respectiv, un pastarnac

Nehotarare, haine grele, e duminica, am chef de diverse, cum ar veni, sa lenevesc, sa trandavesc sau sa o lalai. Si pana la urma daca tot e aproape, de ce nu, asta pot sa o fac si in Real, aveam nevoie de pastarnac (cica) asa ca am plecat in grup dezorganizat sa iau un pastarnac din Real. Si, fireste, am gasit chestii de testat, nu cine stie ce mari nenorociri si, in nici un caz scumpe. Si da, am luat si pastarnac.

Mai intai am gasit niste carnati facuti la ei acolo, cu care am reeditat chestiunea de ieri peste care am mai pus in plus usturoi, cimbru si sosul ramas de la papricas.

Slide1

In rest am mai ratacit in plasuta rosie urmatoarele.

Slide2

Culmea e ca nu am cronici negative, desi, macar la un produs ma asteptam sa iau teapa. Daca va intrebati ce cauta crocoilul ala acolo, pai am imprumutat asa ceva, nu a mai revenit la baza si tot incerc sa imi iau (nu stii cand ai nevoie). Si la OBI era, sa il ia gaia, vreo 60 si ceva de lei un amarat de patent din asta ciocat. Amu nu spun, o fi de calitate, dar eu nu am atelier mecanic, folosesc din an in paste (ma rog, stiu, vine pastele) asa ca l-am agatat pe dumnealui cu 7 lei, pret corect. Auzi la aia, 60 de lei, de parca ar fi aurit.

Produsele de patiserie (foietaj cu dovleac, mai au cu mere si branza si spanac si, separat, corn cu vanilie, mai au cu ciocolata), bune. Stiu ca facute in gospodariile domniilor voastre sunt magnifice, dar eu nu fac. Nu stiu, nu se mananca, nu imi bat capul.

Alunele si ardeii le-am luat, prima pentru nume (UberNuts, bestial) si pe ceilalti pentru aspect, nu le-am desfacut. Berea e pentru ghiveci (aha, siiigur ca da) si merele, mici, mici, romanesti, miroseau de mureai cand treceai pe langa ele, mici, doar 1 leu kilul.

Surprizele placute: crochetele de la Boromir, cu branza si chimen (da, contin porcarii). Excelente.

Slide3

Si ostropelul de crap. De cate ori am luat conserve no name de peste am avut retineri, unele au fost chiar naspa. Asta, nu, nu contine porcarii, este foarte buna, echilibrata ca gust, mi-a placut mult.

Slide4

Pestele nu e jumulit de la sine, l-am jumulit eu inainte sa ma gandesc sa il pozez.

Si doua chestii haioase. Va zic pe a dreapta, caut un mouse pad ca sa inlocuiesc jegul asta vechi de nu stiu cand. Toate au tot felul de motive, trade mark, palaria mea, pest e10 lei un rahat din ala. Mai, nu stiu cum am nimerit niste chestii de pus sub farfuriile pitacilor cand mananca. Adica suport de farfurie si cu un suport de pahar. Un leu. Pai ce daca nu scrie pe el ca e mouse pad? (mai au si niste perne misto rau, pisici, caini, panda, moi, cu graunte din alea in ele, m-a luat somnul numai cat m-am jucat cu ele, 22 de lei, nu e asa mult, dar nu m-am indurat).

Slide5

Si, ei nu bananele vi le arat, celor mai de leatul meu, ma intreb daca le evoca amintiri eticheta urmatoare (luai numai doua banane, ca nu aveam musai nevoie, dar nu am rezistat etichetei).

Slide6

Cumparaturi serioase o sa va arat peste cateva zile, am gasit niste sisteme de filtrare a apei absolut bestiale (mi se pare ca au si aia de la Zepter, acelasi produs la pret triplu, ca scrie Zepter pe ei). Din alea cu osmoza inversa, nu numai ca purifica apa, o remineralizeaza exact cu ce trebuie organismului, se instaleaza usor, blabla, ca m-am saturat nene carand bidoane de apa si, va spun pe bune, ca si in alea se lasa depuneri.

M-am interesat mai de mult de magarii din astea, sunt sisteme si sisteme, cle mai performante sunt cele cu membrana de care va ziceam. Ba, am citit asa de mult ca ma duc la interviu la firma de la care am cumparat, shh, ei nu stiu. Daca ma angajeaza iau ceva materiale si va arat si voua. De fapt cred ca si daca nu ma angajez va arat, ca sunt misto si merita.

Dar pana atunci, angajata sau ne, inca doua poze de final. Una cu nesimtirea vietii care nu ma lasa sa fac poze, rororo la crochetele mele si drept pedeapsa ii trasei un blitz in nas;

Slide7

si a doua, cine zicea ca nu vine primavara? Nu mai e nici o sarbatoare, dar nu am rezistat sa le las singurele in galeata vanzatorului. Mai ales ca portocaliile de azi merg cu movele de ieri.

Slide8

Ma gandeam ca o sa rada unii de mine (nu de pe net, in viata reala), gen: uite bah, se bucura la un patent si la un mouse pad. Ei bine, da.

O sa ma bucur si daca imi ies placintele cum preconizez. Si poate fac si niste papanasi fierti, ca am o traznaie sa va arat, luata de la magazin de la Eugen, cu 50 de bani, cica e pentru copii dar poate fi folosita cu succes in loc de cravasa, mi-e greu sa o descriu, daca fac papanasi o pozez, daca nu, poate o pozez totusi.

edit ca era sa uit, azi am aflat din blogosfera, via Bogdana o chestie pe care nu o stiam. ca ardeii se coc cu coaja cu tot, mai exact in text era ceva de genul: se coc ardeii cu tot cu coaja. m-am bucurat de o noua cunostinta, in fiecare zi e bine sa inveti ceva nou, eu care coceam ardeii curatati de coaja pana acum … (de unde le scot mai? mi-am amintit de sfatul de pe un blog care spunea sa nu amesteci cu lingura in sarmale cand sunt pe foc … doh).
rororo

22 de gânduri despre &8222;Cumparaturi, respectiv, un pastarnac&8221;

  1. Stiu ca sunt pe langa subiect, dar acum am vazut, acum zic!
    Nu stiu cum ajuns pe harbour.ro. Nu stiam ca exista. Nu stiu daca e de rusine ca nu stiam, dar asta e, nu sunt in domeniu. Am vazut o lista…..la Gala BloGourmet 2012. Castigatori. La categoria „Cel mai bun travel&food blogger” imi sari inima! La nr.4……Aphextwinz dana!!!!!!. Cand m-am uitat mai bine am vazut ca toata lumea avea un nume si un prenume, asa, ca-n buletin. Gen Popescu Maria. Si corect scrise, cum ar veni, in exemplul ce-l dadui, cu P mare si M mare. Numai mandra noastra avea numele blogului pe post de nume de familie si prenumele cu d mic!
    Dar, nu conteaza, e a noastra!
    Nu stiu daca e tarziu, nu stiu daca ai zis aici, pe undeva, caci recunosc, nu mai reusesc sa vin la tine in mod regulat, dar vreau sa te felicit si sper ca premiul n-a fost doar o strangere de mana si-o diploma. Daca totusi face bine la curriculum vitae, tot e ceva!
    Te pupam si-ti uram succes in ramura!

  2. hihi. ba da, am scris la articol, cam ala a fost premiul, ai ghicit, a fost si un trofeu, dar nu mi s-a dat decat pana mi s-a luat, a fost haios. ce vreu, underground-ul macar are povesti de lasat in urma. am scris acolo la chestiile legate de gala. dar e un plus pe undeva, in afara de faptul ca m-am edificat cu privire la anumite chestiuni, am cunoscut oameni misto, nu tinem legatura, ca e o lume mare, nici nu ii nominalizez, dar au fost tipi deosebiti. plus ca i-am ascultat pe breeze care chiar canta.

    o zi frumoasa (maine, ca azi e noapte) si tie, cu patrupede cu tot 😀

    la CV? 😀 canci.

  3. „La cherhana” nu e no name, intr-o perioada tot aduceau la supermarketul din cartier produse de la ei foarte bune, si nu chiar ieftine. Foarte bun era sprotul marinat, la borcanel.

  4. am inteles, sunt insipida, o sa ma telectualizesc :)))) (cand scriu repede ies niste dude, mai corectez dupa, dar mereu mi-e ca citeste lumea inainte de corecturi si ma rade pe la colturi, ca de aia nu mai am unde dormi la noapte, mama ei de poezie).

  5. Ia uiteee, cod pe fructe! io ma tot uit si nu gasesc, o fi pe ladita codul. Codul ala inseamna ca bananele tale au fost cultivate conventional, dar nu ecologic. Cod PLU ii zice.

  6. Uite ca habar nu aveam ce inseamna chestia aia, am mai invatat si azi ceva, multam. Am vazut plantatii de bananieri, cam greu cu ecologicul, unde i-am vazut eu erau langa sosea, poluare. conventional, adica au lasat banana sa creasca in banan? ca altfel nu cred ca au cum sa le creasca.

  7. Pernutele de la boromir chiar is bestiale! Conserva am trecut-o pe lista. In rest, pupici!
    Ps : ce flori sunt alea?

  8. Pai o sa ma dezabonez, sa nu mai primesc pe mail, ca te citesc acolo si nu-mi mai dau cu parerea pe aici. 🙂
    Zau daca ma prindeam ce flori sunt. Nici acum nu- mi vine a crede: branduse??

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s