Buna dimineata, oul taia greata

Nu stiu ce a fost astea doua zile de ma potrivii cu Bogdana in idei (nu numai la chestia asta, la aia cu agramatismele si la potolul potailor, asta pun separat, ca e cu reteta serioasa).

Oricum, dimineata, numai buna nu a fost, cele doua iesiri de la 5 si de la 7, la fel …

Slide1

In afara de observatii asupra nucilor in elemente de constructie legate de gramatica, topica, limba romana macelarita in general, cum zicea Bogdana, am mai remarcat si redescoperirea unor retete aflate de cand lumea si pamantul pe net, nu ca asta e rau, ca doar tot la sarma ne intoarcem toti, dar prezentarea cu emfaza a unor antichitati ca pe niste proaspete descoperiri (ia uitati, mi-a venit mie brusc ideea sa infig laleaua in telemea) sunt pe putin hilare. S-a renuntat la prezentarea sursei, OK, dar nu te mai da inventatorul bulbucilor din bere neicusorule.

Mai multe chestiuni de genul asta mi-au amintit de oul in chifla. Nu ne trebuie decat ou si chifla, ce bagam pe langa, la inspiratia noastra si nu numai.

Slide2

Amu sa va spun ca am pus 32g de cascaval afumat, 17.2g unt si o felie de babic, pararam. Nu nene, important e oul si chifla. Prin 2009 tot la concluzia asta ajunsesem facand chifle umplute.

Numai ca nu am mai dat nimic la cuptor ci am folosit tigaita.

Slide3

E misto la ea ca o pot intoarce de pe o parte pe alta, totul se face repede si am avantajul ca daca nu sunt atenta pot arde totul, se face totul foarte repede.

Slide3

Slide4

A fost cam grasana chifla, dar nu-i nimic, sunt consolat de mic.

Slide5

Hap, hap, cu ceai si o felioaie din portocala gigant.

Slide6

M-am saturat de vremea asta, macar de ar ninge cum trebuie, asa s-a facut o mocirla porceasca, ba ingheata, ba sta, ba flescaie, ba pisca la urechi, uo, nu se hotaraste odata.

Slide7

Ia uitati ce am primit, cum imi plac chestiile micute, ca sa pot gusta din multe si diverse, de aia imi place si micul dejun din aeroplan si de la hotel si mancarea chinezeasca si urasc portiile mari (multi se orienteaza cand catalogheaza o carciuma dupa imensitatea portiilor, eu le prefer medii, daca se poate mici, sa fie multe si diverse).

Slide8

Cica se vand la Auchan mostrele astea, eu am gustat numai branza cu ananas si caju (are 20g o portie) si mi-a placut. Unde mai pui ca fiind mici portioarele merge si la abaterea de la regimul care va urma.

Revenim cu crima din Salajean imediat, pana atunci nu uitati, nu cumva sa cititi vreo carte decat daca este as, popa sau dama.

rororo

7 gânduri despre &8222;Buna dimineata, oul taia greata&8221;

  1. Si mie imi plac chestile mici si muuuulte si diveeerseeee, da, daaaaaa.
    Eu ou in chifla nu am facut dar poate imi vine si mie ideea asta intr-o zi :)))

  2. Am vazut azi reteta de salata de castraveti, in pasi, cu vreo 5-6 poze…si ieri am vazut reteta de salata de varza, o sa pun si eu reteta de baut apa
    Painea cu unt e deja arta, unii castiga premii cu ea 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s