Casa Anca

Fosta Anca 72, Casa Anca, situata langa multe alte carciumi din cartier, aproape de cele de pe Postavarului, are un farmec aparte pentru mine, chit ca nu mai e ca pe vremea mea maica.

Asta insemnand unul din locurile, fireste, cu alt aranjament interior si al terasei, la care ma intalneam cu agentii de pe zona, acum ceva anisori, destul de multi. La o bere si o pizza.

Aranjamentul actual este foarte placut, ales cu gust, simplist, muzica nederanjanta, lumina cat trebuie, chelnerii normali, amabili, nici prea lenti, nici prea rapizi, totul in regula ca ambient.

Slide1

Meniul este cel de pe net, preturile unor produse mi s-au parut destul de mari in comparatie cu ceea ce ofera bucatarul, adica pe alocuri sareau de cele de la Xanadu desi bucatarul de acolo are net niste stele (nemichelin) peste.

Sa nu ma intelegeti gresit, mancarea nu e rea, dar nu e nimic iesit din comun si, cum prefer sa iau specialitati dincolo, am ales un meniu mai de pustani asa, pizza si salata.

Bune, in regula, dar cum spuneam, nimic iesit din comun.

Slide2

Slide3

Per total nu e un loc la care sa nu te duci, dar nici unul la care vrei musai sa revii, preturile de pe net nu sunt actualizate, ca am fi incercat miel sau vita, dar mielul sarea de 30 si de lei si vita de 40, garniturile sunt separat, am zis ca nu merita, nu inca.

Nu stiu ce sa spun, nici ca mi-a placut sa mor dar nici ca a fost ceva dezagreabil, ciudat.

rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s