Clasic

Nu am nici azi vreo reteta, dar cum imi place sa fac poze (poze, da? nu fotografii) sa va arat drama mea. M-a apucat cheful de rasol cu hrean, aveau pe meniu la Xanadu. unii pomenira de supa cu galusti in zeama de la rasol, mie imi rasuna in cap o voce: tortelliiiiniiii, deci am comis doua feluri si un desert al campioanei, adica al meu.

Bine, ca nu au fost tortellini ci capelletti, partea a doua, dar au fost.

Reteta e cam in halul urmator, se aduna niste praz, morcov si putina varza, se iau doua rasoale, nici mari, nici mici, se fierb toate la presiune, apoi in zeama se pun pastele, sare, piper, patrunjel, ura si la gara.

Slide1

Si ca sa vedeti ca imi e dor de nea Puiu, am strelici. Zeama, fiarta, fireste, la kukta, a iesit limpede cum ii place Laurei la Bucovina si galbuie ca a de pui, cred ca de la morcovi.

Slide2

Asta a fost felul unu, felul doi, rasolul scos din supa, simplu, cu sare, piper si hrean. O, da.

Slide3

Amu si realitatea cruda si nedreapta, eu am halit pe coltul mesei ce am prins in polonic, asa, printre episoade de descarcerare, nu stiu de unde palaria mea s-au strans atatea in zona, dar sunt multe.

Slide4

Asa ca m-am rasfatat, de cand nu mai execut halbere am chef de dulce, asa ca peste inghetata am pus din ce imi cazu in cale, napolitane cu ciocolata de la Lidl, bomboane kisses, skittles, cauciuce, din alea de la halloween si de la craciun 😀

Slide5

Kisses sunt ciocolatelele alea care arata a sfarcuri si din care se fac (e trendi flendi, va tin la curent eu cu ce e la moda, da?) niste biscuiti, model cuchiz care arata cam sexy asa.

Deci bomboanele (la mine):

Slide6

Si o poza cu genul ala de biscuiti luata la plici de pe gogu:

Si nu am terminat, a avut si Casi un clasic in farfurie, osul cu gaura, maduva nu a avut (michimaus care scurma in tzarana aici …).

Slide7

Dupa ce platesc facturi va arat ce am achizitionat cu ceva vreme in urma si am pus in functiune, o chestie care partial a fost teapa, la prima vedere, imi venea sa dau cu ea de caloriferele Bogdanei, dar s-a dovedit pana la urma ceva util (si, fireste, de nelipsit in bucatariile mici si prost amenajate).

rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s