Paulesti (sa traiesti)

Nu gasesc neam postul aici, asa ca il trag de pe Culi, dedicatie viesparului ca am inteles foarte exact ce vrea sa spuna, dar mai avui si o opinie pe langa. Copy/paste dupa ce am scris atunci.

Paulesti, data stelara 29 august 2008. Concert, biker fest, frumos. Mai putin centura ploiestiului care (si centura si ploiestiul) nu stiu ce primar are si nici nu ma intereseaza dar eu i-as rupe gatul. Prin praf si mii de baionete cam asta am vazut la pas pret de niste ore de mi s-a umflat piciorul bulit in italia cat butea. UO BAH PRIMARU’ PLOIESTIULUI!

Sosirea in padurea de la Paulesti intampinata de fete vesele, organizare de mare exceptie, de mare mare exceptie.

Din categoria „exista si motoristi civilizati”, regulamentul manifestatiei:

Natura moarta uzuala. Scrumierele erau 100% biodegradabile, cutii de carton cu pamant. Asta la mese. Cosuri de gunoi, scrumiere si bude peste tot. Mi-a placut cum scria la gunoaie si scrumiere, ceva gen „multumim ca ai ales sa arunci aici tigara/gunoiul”. Mistoc.

Pentru romanii de pretutindeni o dedicatie (doua asa): gratarul. Grataragii foarte simpatici, gratarele bune (noi ne luaram astea pana a venit organizatorul cu protocolul care s-a simtit f prost ca ne-am platit haleala, nu stiam, na).

In schimb asta nu am ratat-o. Desi era numai doi lei halba si nu conta. Omul a pus la protocol un dozator. Beai cat duceai ca „artist” . E adevarat ca unii artisti … dar asta la momentul oportun

cateva motorase tremurate. ma scuz ca nu eram atenta deloc si faceam poznele din mana cu aparatul setat pe nu stiu ce tampenie.

Si v-o prezint pe prietena mea. E maritata deci nu.

Pentru interesati au cantat:

Foarte faini spectatori motoristii. La inceput reticenti dar dupa ce le placea muzica (ascultau inainte sa se manifeste ca nu cunosteau ei toate trupele alea) erau supermisto. Public de nota 50. De mii. Cheliosul cu flacari pe camesa, gay crez ca mi-o pupat barbatul (si nu numai). Simpatic si avea si palinca.

Acum no comment ca nu poci, formatia vocal instrumentala de chitare electrice.

E drept, motociclistii se descurca 🙂

Un prieten cu motor si pisi in spate, buna, pisi, frumoasa, inalta, bunoaca, imi plac pisi bunoace.

Si, asta e musai pentru Viesparu, ia zi mosule, iti place?

Cateva poze la plici luate de unde le urcai pe net, ca pe net nimic nu se schimba.

Si, cu respectele de rigoare, hop si eu.

Sper ca m-ai inteles bine, nu am intentii negative, am avut numai experiente nasoale cu „donatorii” si nu vreau sa mai vad asa ceva, in speranta ca te-au bucurat imaginile, (mai am, am mai fost la festuri) rororo.

2 gânduri despre &8222;Paulesti (sa traiesti)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s