Sweatin’ bullets

De cate ori dau de romglezi imi amintesc de Megadeth, idolul vietii mele Mustaine, chit ca s-a dezintoxicat de vreo 15 ori, are o mare calitate (trec peste faptul ca inalt, bond si cu cracii lungi).

Are o engleza atat de infecta de californian scarbit (are un prof de dictie pe care il imparte cu Ozzy, sau il impartea acum niste ani) incat sa il intelegi la anumite fraze, inseamna sa faci un mare efort de vointa.

Fara traducere si text de pe gogu, tare sunt curioasa cati romglezi inteleg ce zice si, cu toata bunavointa si prin absurd, daca inteleg cuvintele, sunt curioasa cati chiar inteleg exact ce vrea sa spuna. Recunosc, sunt in avans, ca mie mi-a spus odata pe net cand multi nici nu muscasera netul, dar nu ma pun, eu sunt un soi de arbitru nevazut.

Si ca incheiere, bah, nu mai scrieti nene in engleza daca nu o stiti, e si limba romana destul de dezvoltata si accesibila.

Asadar, test, astept traducerile cu timbru si fara preaviz (glumesc, stiu sigur ca nimeni nu intelege din prima, de tradus fix ce vrea sa spuna omul, cap coada, canci spre zero, pariu pe fontanela Casandrei).

Imi era dor de Mustaine, ce sa fuck daca dadui peste romglezi si punctipunctisti (de astia ma iau alta data) if I thinkin’down to some level.

rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s