Noaptea lupului

Night of the Wolf, mai exact.

(zuzule, sper ca vezi poza, daca nu, da pe link ca e pe imdb)

Filmul, probabil cvasinecunoscut, desi beneficiaza de Anne Archer, chit ca mai in varsta, are unele elemente care il fac sa merita vazut, e mai de sambata, duminica asa.

In primul rand peisajele absolut superbe, mai apoi ideea de a invinge temerile. Plus animalele, mai ales caii si malamutul care joaca in film rolul de lup.

A Noite de Lobo e realizat de Animal Planet, nici prin minte nu mi-ar fi trecut ca exista asa ceva, am ramas paf cand am vazut pe generic. Remarcile de pe net referitoare la film nu sunt tocmai calde (e drept ca si Anne Archer arata de doua mii de ani, poate daca era o Jolie tocmai tunata erau altele) dar eu l-am urmarit macar pentru animale si peisaje, plus ca e filmat in niste culori tare placute si, bonus, nu foloseste ce ma calca pe fotofobie, flash-urile astea din filmele recente, ma calca pe neuronii ramasi, parca au toti o obsesie cu teaserele, jap, flash, zgomot, flash, galagie, flash, puii mei, zici ca vor sa imi prajeasca ce mi-a ramas de la lobotomie.

Cum ar veni il semi-recomand in conditiile in care doriti relaxare, savurati o bautura care va place, alcoolica sau ba, calda sau rece, rontaiti ce va convine, dulce sau sarat. E de relache.

rororo (bai ce frig e)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s