Demonstratie cu chiftelute

Am vazut la multa lume ca pune oua in amestecul de carne pentru sarmale, ardei umpluti, ma rog, din astea. Am mai facut odata demonstratia, dar din motive de bomboane am reluat-o.

Slide9

Nu, sa nu va fie pofta, sunt niste golgoaze cat unghia, necondimentate, care au ca scop introducerea de bomboane (va arat la final) in pliscul javrei.

Buuun, deci la tocaturi in care se pun oua mi s-a explicat de multe ori ca e ca sa nu se imprastie umplutura. Fals, carnea, intotdeauna se va strange, daca va duceti la un crematoriu o sa vedeti ca datorita acestui fapt mortul se ridica, se elimina apa si efectiv carnea se strange.

Primele mele sarmale, cu ou in ele, au fost denumite „gloante cu care poti sparge capul cuiva”.

Urmeaza demonstratia.

Pasul unu e ca se cumpara carne, eu o iau gata tocata, cum stiti, de la bulgaroaica. Pasul doi e ca formez chiftelute mici (cum spuneam, nefiind pentru oameni, necondimentate, dar si pentru bipezi functioneaza la fel.

Slide10

Nu le ning cu faina, nu le fac nimica, numai guguloaie, da? Le pun in vasul in care am resturi de seu de la supa precedenta.

Slide11

Nici macar nu ma obosesc sa le intorc cu grija, dupa ce au inceput sa sfaraie, deja carnea s-a strans, doar zgudui cratita cum si-ar zgudui unii constiinta pe care se presupune ca ar avea-o.

Slide12

Cu ultima replica nu ma refer la vreun prieten sau cineva apropiat, sa nu ma intelegeti gresit, tot alerg de beleuca sa rezolv chestii si ma depasesc, aia e, nu e oricine Superman.

Bun, pai asta a fost tot, deci carnea fara oua NU se desface, pusa in conditii si temperaturi proprii pe foc.

Slide13

In alta succesiune regulata de idei, chit ca stiam ca nu au de niciunele golgoazele astea, bai asa imi venea sa le dau cu nitica sare si sa le mananc, arata bine, miros bine, deci must be a duck.

Slide14

Nu m-am atins de nici una, ca imi ajung ceva vreme ca sa pasez bomboanele, na ca era sa uit sa va arat bomboanele, ca am intervenit la cel ce se odihni dupa creatie doar duminica si am obtinut o cantitate impresionanta de bomboane si sirop. Nu e pentru copii, dar acum chiar pot sa sinucid jumatate din mUE.

Slide15

In chiftelutele astea pot pune usor o pastiluta, sa vad ce solutii gasesc pentru alea injectabile ca ma pricep la asa ceva ca la matematici superioare si portugheza, dar nu-i nimic, vorba cantecului, sunt intzarcat de mic.

Dar am un bonus bun, bun, primii de pomana covrig cald, pana acasa am ajuns cu jumatate, din asta nu m-am mai incumetat sa fac sandwich dar am o idee geniala pe viitor. Jumatate l-am impartit cu un catel mai simpatic decat Dolly Parton, nou aparut, relativ, in cartier, e super scump, desi e urat ca ingerul cazut din cer.

Deci cu asta am ajuns acasa:

Slide16

Nu e asa ca arata suprarealist? 😀

rororo

5 gânduri despre &8222;Demonstratie cu chiftelute&8221;

  1. Si eu pun oua si in clatite, si in ardei umplut si in sarmale… si in chiftele de dovlecel…
    chiar si in omleta, daca poti crede asa ceva 😀 !

  2. Pot, de ce nu, dar eu imi luai amenintari sa nu mai fac gloante 😀 Si cand o fi dovlecelul animal pune si matale la catastif, sa stim si noi :))

    Fara caterinca, acum clatitele alea de post mie nu imi plac neam. Dar sarmale si legume umplute cu ou in compozitie, niet. Sigur ca e o parere personala, sunt mari bucatari care o fac, eu mi-am luat castane si nu, nu sunt la fel de fragede ca alea fara ou.

    ps: sa stii ca mai scap si eu cate un ou in omletam dar sa nu ma spui 😀

    ps 2: demonstratia era pur fizica, fiecare mancanca ce stie, vrea si ii place, ca aici nu poate interveni politica sa dicteze legi 🙂

  3. Adevarul este ca mie chiar nu-mi place mancarea cu ou… de fapt nu-mi place mancarea deloc mai ales ca simt ca am devenit dependent de ea… 😦
    Daca ar fi dupa mine si nu as avea nici cainele si nici cele 3 pisici as manca doar odata pe an, salata de Boeuf si gata, dar tre sa gatesc pentru Frodo, Zerbrina si Pic si Poc, si daca tot gatesc nu ma pot abtine sa nu gust si eu !

  4. Mie imi plac ouale (mama cum suna, sexy), asteia ii gatesc o laie, inimi la gratar si golgoaze. Si de gustat, gust continuu, mancarea, ca si alcoolul, sunt chestii bune, trebuie doar sa te tii de ele.

  5. Eu la astea sant praf 😦 de fumat m-am lasat in urma cu 12 ani, de baut m-am lasat in urma cu 4 ani, beau doar apa plata, sampanie pentru copii si bere fara alcool , si de 3 ani am renuntat si la carne de porc si la sare !… Dar recunosc ca mai mananc pe ascuns racituri din copite si sorici :)))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s