Alitalia

E cu haleala ca am o noua pasiune, acum chiar am luat la rand (de curiozitate) toate paginile de pe airlinemeals.net si am ajuns la Alitalia.

Pun o poza la plici de acolo

Sunt destul de vechi postarile, multe s-au schimbat la companiile aeriene, mie personal imi place potolul din avion oricat de prost ar fi. Sunt atatea chestiuni micute de invartit si rasucit si aranjat si bibilit si, cum v-am mai zis, cum mie mi se mai spunea si Monk, mor de placere sa le aranjez, bibilesc, pun in diverse pozitii, strang, fac, dreg.

Pana acum din ce am citit acolo, naspa Alitalia, dar ce imi veni cu ei? Pai dragi copii, vreti sa va spun o poveste? (este … este … este)

Primul meu zbor catre Italia, hat, am si uitat cand, era cu coada la viza de cu noapte, cred ca am stat minim 8 ore la coada, cu circ la ghiseu, cu ala de interoga care vorbea dor in italiana de nu legam nici o boaba, a fost cu Swissair. La vremea respectiva am avut parte de un zbor magnific (cica s-au schimbat in rau) si cand am schimbat avionul la Zurich le baui berea iar in micul Jumbolino insusi capitanul a venit la fiecare pasager cu niste pite calde in cosulet. Nu mai spun ca in avionul mare erau stewarzi care aratau beton, frumos.

M-am intors cu Alitalia de la Milano, repet, nu mai tiu minte anul de gratie, dar era de mult. Juca Steaua (parca) cu AC Milan, in afara de mine si de inca doi nefericiti restul avionului plin de suporteri galagiosi.

Pe vremea aia inca se fuma in avion. Eu, ce sa aduc cadou, sticle. Vin Whiskey, Limoncello, ce s-a gasit. Si taram o minunata geanta uriasa plina de sticle. Era voie si cu lichid nelimitat, deci cam de dinozauri povestea.

Intru si stewardesa terorizata de golani zice, nu doriti sa stati mai in coada aeroplanului? Cum nu, dar sa pot fuma, zice nu mai conteaza, fumati, beti, faceti ce vreti. A fost un zbor de pomina pentru ca, trecand printre suporteri, geanta grea, a zdranganit a sticle pline.

Moaaaaaaaaaaaaa deci nu am scapat de aia pana nu le-am plasat o sticla de uischean si pe urma m-am ascuns la locul pe care mi l-a dat tanti aia, a fost cel mai de balamuc zbor pe care l-am prins in viata mea.

Am mai prins odata cand inca se mai fuma si eram suparata ca ne-a rugat capitanul sa nu fumam ca e un copil in avion 😀 Si la Swiss suparata, era singurul pe atunci in care nu se fuma. In aeroport am gasit local special amenajat de fumatori, e drept, dar ce preturi, doamne.

Culmea e ca in afara de Turkish si AirFrance nu imi amintesc absolut nimic despre mesele din avion. Turkish slabuti, AirFrance au servit mancare foarte buna, dar niste stewardeze obraznice si nesimtite, ca m-au facut sa fumez la buda de suparare, sa ii pun uneia piedica si noaptea (zbor lung, de multe ore) sa le caut ghiridonul si sa iau de acolo tot ce am gasit, in general bere si sucuri.

Oricum, io de faza cu suporterii voiam sa va povestesc, aia a fost superhaioasa.

rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s