Mancare de cartofi cu coaste de porc

Zise si garf si, promit, o sa incerc sa pun si retete, dar ma mananca mai mult sa va povestesc pe scurt cum ajunge mancarea in casa bucuresteanului.

Mai intai se ia una bucata card si se merge la banca unde e cineva nou angajat de care rad ceilalti. Care angajat, face ce face si imi haleste cardul cu care voiam sa imi platesc umilul telefon.

Baiat bun de altfel, tuturor le zicea ca e nou si nu se pricepe. Ceea ce era mai mult decat evident, repeta ce i se dicta la telefon ca sa reseteze bancomatul, asa ca daca vreti sa spargem o banca, stiu codurile, le-am notat.

No bun, in drum spre banca, am renuntat sa mai stau dupa ala si am venit la cald, am mers mai tarziu, vad buruiana de care va ziceam anul trecut. Sa fie Bok Choy, sa fie Bietola? Sa fie Superman? Nu stiu, dar cu acordul muncitorilor si observatia unei nise in brsa de siguranta (adica o gaura in gard), s-a cules.

Am recuperat cardul cu sacosa plina de buruieni, acasa am plantat si radacina (invers mai intai, dar trecem peste asta) si, dupa o vreme m-am vazut fata in fata cu un lighean de ardei iuti.

Pe care nu i-am baut, le-am facut culcus din otet si apa, bara-bara, condimente si sare si zahar dupa ochi.

Cum umblam danga langa fara talanga, zic sa pozez potaia, sa o arat la fete, atata am reusit, ca s-a bagat intre fotolii.

A fost o zi nebuna, atata am reusit pana sa ies cu catelarii, am pozat substratul supei de buruieni furate, bine si atata, nu?

Rezumat: caine necajit, ardei murati, zama de buruieni furate cu acordul hlizit al muncitorilor, ardei murati plus veste proasta, s-a eutanasiat unul din cateii nostri de la Eforie.

E si o veste buna peste toate, draga Ady, in afara de blablablalox nu mai iau nimica. Si mai am o intrebare retorica: unde puii mei fac medicii faculta? Ca in general sunt pe dinafara, se prefac asa, vag, ca asculta o simptomatica. M-as baga si eu la medicina, la cat de verze sunt majoritatea, cred ca e usor.

edit, reteta de mancare: se pune cineva la curatat cartofi, se taie, se pune totul gramada: cartofi, ceapa, bulion, apa, dafin, sare, piper, carne. se da la cuptor, basta.

rororo

Un gând despre &8222;Mancare de cartofi cu coaste de porc&8221;

  1. Pingback: Supa de buruieni « Aphextwinz's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s