Coconut

Cofi e divina, ca m-a facut sa spun iarasi o poveste. Aud zilnic ce imputite, rele si periculoase sunt animalele, in general, nu vorbesc de specia umana, ci de la bivoli la lei si elefanti.

Tot zilnic vad parinti isterici, copiii mici fiind niste scumpi fara nici o vina, tot zilnic adorm greu din cauza adolescentilor crescuti de parinti isterici, care isi beau mintile langa geamul meu (plozii, nu parintii, ca aia beau acasa sau la crasma).

Si citesc tot asa, chestii simpatice, mananc numai buruieni, ce daca sunt carnivor, e sanatos si nu omor animalele.

Statistic, nucile de cocos picate din pom omoara mai multi oameni decat hipopotamii (care la randul lor sunt ierbivore care omoara din placere).

Concluzie, dupa care va pun o melodie:

– daca mancati buruieni sanatoase, de ce mai exista cancer? stiu eu cativa care au trait sanatos si au comis-o tocmai pentru ca nu au halit carne;
– daca nucile de cocos sunt atat de nocive, de ce nu le distrugeti? prin injectie letala, sa nu sufere;
– daca toti copilasii sunt atat de bine educati, reiterez, de ce nu ii mirositi? ca vazui langa o scoala, hai trei, nu conteaza care, cum cumpara la liber alcool si tutun si pe urma stau pana in miez de noapte urland si frecandu-se in parcare.

Cam atata, acum melodia si un slogan pe care il sustin: impuscati nucile de cocos, ca mie era sa imi reteze una freza in Bangsaen.

hihi, mi se trage de la filmul ala cu beast master care duce puma si tigrul in carca, eu as baga in programa scolara nitica etologie, ca nu degeaba a luat Konrad Zacharias Lorenz premiul Nobel.

Stiu, duduia care nu intelege ce scriu, e Mihaela la TV. Sau Lolek si Bolek.

rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s