Reteta speciala, cu dedicatie bivalenta

Asta am avut chef, asta am facut.

Sa va dau reteta, musai notati. Se vine de la o activitate foarte spornica si placuta, cu foamea in gat. Asta musai. Ingrediente: o sacosa, o vanzatoare, punga si caserola. Plata la casa.

Amu comentarii fata de produse, luate de la Billa. Snitelele, de porc, clar ca erau uleioase, numai ca io am o atractie deosebita pentru snitele mai imbibate si cartofi prajiti asisderea.

Buba mare la snitele de porc, facute de CrisTim, nu e asta. Bai nu stiu cum au reusit sau din ce parte ori varsta de porc, sa le faca in asa fel incat sa roada pana si Casi la unul mai mult ca la un os de vita categorie grea.

Mai subtiri decat jumatate de dejt de copilas, batute bine, iasca, beton, norocul meu ca am dintii bine pusi la locurile lor, ca am crezut ca am muscat dintr-o catedra. Asa ca am mancat coaja si am dat talpa Cassandrei.

In schimb fasolea, super, gust de popota, cum imi place mie, marar, sarata cat trebuie, neiute, e drept, dar asta nu e o problema.

Despre alte activitati va povestesc dupa un acord prealabil, ca azi eram cam cheauna si nu mai retin daca am voie sau nu sa pun niste poze.

Ia zi zuzo, de data asta te-am batut la gatit?

rororo (care rororo daca nu isi fura o bataie sora cu moartea zilele astea, sa imi ziceti mie cutzu)

7 gânduri despre &8222;Reteta speciala, cu dedicatie bivalenta&8221;

  1. noi tot pe sandvisuri, da’ recunosc ca mi s-a facut pofta de niste aripioare de pui de la fastfudul care era pe vremuri cand vietuiam la ploiesti 😀 si le cumparam si le mancam cu usturoi acasa 😀

  2. duamna, pun maniana ca azi am alta poveste scurta si pe bezna mi-e greu sa micsorez, si asa in we nu am program.

    andreea, stiu, talpa cu partzuri, parfum de toamna 😀

    zuzu zazuzu, daca mai zici odata aripioare te caftesc, am benzina pana la tine 😛

  3. =)) sa ma vezi pe mine ce pohtesc la bratwurstii aia de oktoberfest, ca pana la urma cred ca imi si iau, imi calc pe 9 lei din portofel si ii manc cu crenvustila si beau si o bere, na. azi gatesc serios, sa vezi atunci 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s