Apunake si Bursu Bursucila la coada cratitei

Mai exact, budinca de paste cu carne, ca sa incercam sa fim obiectivi.

Exista o zi in viata unui om mai tampita ca altele, cand nici de mancare nu am chef, asa ca i-am pus pe cei doi eroi la treaba. Apunake, e un ursulet care crede ca toate ies, cum mai citeste si el, nemaipomenite, mmm si delicioase. Si sa vedeti ce a facut lenesul.

A amestecat jumatate de kilogram de carne tocata cu jumatate de kilogram de carnati condimentati (scosi din pielita)m a adaugat trei oua, cascaval ras si condimente.

Dupa ce a amestecat bine, ursuletul Apunake a pus niste paste, de care a avut, integrale. Si iarasi si-a bagat gherutele in amestec.

Bursu i-a spus sa puna mai multa grasime, apunake, nu si nu. A pus totul in vasul mostenit din mosi stramosi, a acoperit cu apa, felii de kaizer, ca ramasesera fara rosii, apoi a copt.

Daca ma intrebati pe mine si pe Cassa Linda, ar fi fost mai bine sa fie carnea mai grasa, condimentele mai iuti si mai putine oua, dar a mers, insa astazi nu mai e la fel de savuroasa, trebuie reincalzita.

Dar dupa ce s-au ciondanit toata ziua, Apunake si Bursu s-au luat la bataie, cine o fi castigat, nu stiu.

Am impresia ca bursucul are aliati la multe ore si ape distanta, ajuns acolo dupa multe zile. Unde, culmea a gatit si el ieri ceva asemanator dar cu felii de tortilla. Si iaca si dovezile cu bursucul frate de cruce.

Am uitat sa va prezint si personajele impricinate, prinse in toiul bataliei.

Nu stiu voi cat ati inteles din reteta data de lenesul de Apunake, e comestibila, a durat cinci minute sa fie facuta si pe urma, sincer, toate prostiile puse pe net sunt megafantastice si ultradelicioase, plus mmm si mniam, eu daca am dat o zbarca, o pun si eu in capul altora, ca doar nu e sa ma fac de ras in blogosfera, sa cad in dizgratie si sa nu iau decoratie, nu?

rororo

2 gânduri despre &8222;Apunake si Bursu Bursucila la coada cratitei&8221;

  1. Da, e si buna, dar nu am nimerit dozajul corect de grasime si condimente, apa au tras cat le trebuie, totul in regula, dar trebuie materia carnoasa mai grasa, nitel mai multa sare si piper. Acuma daca a facut Apunake asa, m-am prins. Pastisio am facut si eu, e mai simpla cu paste crude, parerea mea.

    Nu e ca nu s-a mancat, doar ca nu am nimerit-o din prima, na, nimeni nu e perfect.

    Te pup

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s