Pentru Mira

Asta pentru ca ea stie despre cine vorbim, rog sensibilosii carcotasi sa se abtina, e post neculinar complet. Nu e numai pentru ea, dar ei ii e dedicat. A adormit vaca lemn, aveam treaba si am lasat-o doua ore afara, inclusiv in ploaie.

Si pentru ca stiu ca si ea si aia „mica” se amuza la poze, eu rad de mor cum ii atarna buzele si „vorbeste” in somn.

Cum e stramba din dinti pana in coada, tot bombane, ea stie ce o visa, norocul ei ca nu trece ploaia prin stratul protector, ca acum ar fi mirosit a caine ud. Parul de pe mocheta ei se curata de minune cu peria speciala de catei, deci nu va faceti griji, ca stiu ca unii nu au unde dormi la noapte de griji, dar musai sa ii arat Mirei cum zbombaniceste fetita „ei”.

Asta ma face sa rad si sa imi treaca tot oful zilnic pana si in somn, sa moara tzaka paka.
Dau legatura Bogdanei, a ei macar sta la poza, pe figuranta asta in somn ce o mai prind la detalii. Si cu zoom, ca aude aparatul si sare ca arsa.

In ultima poza seamana cu bassetul ala din Aristocats 😀

Pupam fetele iubitoare si posesoare. Apropos, pisicii aia de vi i-am pozat saptamana trecuta, deja sunt in cardasie cu potaia (si nu numai cu a mea), tin pumnii sa nu treaca gardul la haita de peste drum, ca aia nu stiu de gluma.

rororo

3 gânduri despre &8222;Pentru Mira&8221;

  1. te asteapta, numai trebuie sa gasesti bona zabaucului 😀

    pe mine tocmai m-au sunat de la eforie, ca e pe duca dona, cica are ciroza dar stapanii, neamurili, nu se hoatarasc, ne sfatuim in grup, mie tare imi e mila de dona, nu mai vede de mult, acum abia mai respira, suntem in mare problema (da, stiu, posesorii de oameni o sa zica doamne feri, astia sunt cu capul, posesorii de oameni si caini inteleg cel mai bine traumele, mai ales ca dona are 15 ani langa stapanii ei care si-au pierdut copilul intr-o boala nemiloasa, dar trecem peste asta).

    eu i-am sfatuit sa ii curme suferinta bietei cateluse.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s