Casi

Recunosc, m-a inspirat Bogdana, desi nu se compara tomberoneza cu belgianca ei, dar zic, bai, daca tot am uitat sa fac poze la potol si e ziua in care pana si Al de sus s-a odihnit, trag niste poze la potaie, la misto.

Asta nu sta ca printesa Bogdanei nici sa o tai, asa ca prima e pe fuga, de zgarda aia (ca de aia e alungita) se trage si se plimba singura).

Dupa care, secvential, i-am adus aminte cum o cheama: sezi ‘z mortii ma-tii (da, cu cratima, deja ma dispera cati mi-au trimis melodia asta), culcat, ‘te-n gura de panarama, nu te mai prosti, idioato, iti sparg fata aia de miel. Cam astea sunt, pe scurt, numele ei.

Daca va faceti ideea gresita ca e un caine terorizat, am martori ca nu e decat o tomberoneza rasfatata si cele de mai sus sunt nume de alint. Gata, ma duc sa dau cu mopul, s-a suparat ca am pozat-o si a insirat castronul cu apa in toata casa.

Apropos de aia cu ma-ta are cratima, va recomand un articol, e drept, mai vechi, despre cum sa injuram corect. Este un site care se cheama diacritica.wordpress.com. Ma amuza cand s-au trezit altii, adica astia cu melodia, la doi ani dupa scripturi, dar rascoala face intotdeauna bine 🙂

edit: casi nu are nici o vina, dar vad ca se aliaza mai multi cu comentarii la reclame de rahat. kmkz.ro

rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s