Paste cu ton si dovlecei

Sa nu va speriati ca nu arata cine stie ce, sunt foarte bune. Tonul ala de la Clever nu e nemaipomenit si de aia imi veni ideea. De fapt as fi mancat paste cu dovlecei si creveti din aia babani, am mai facut, cu taitei udon, cu dovleceii taiati bastonase, cu bigoli.

Toate variantele au fost bune, asa ca am zis, de ce nu, o merge combinatia si cu ton. Si a mers.

Ideea de prezentare a ingresientelor e de pe un site dat de Moni, bine, eu nu sunt artista ca tipa aia, e tot o miniatura si, nu stiu cum mama ma-sii m-a luat valul de am pus in schita ingredientele in engleza.

Oricum, pastele alese au fost Trottole.

Imi plac astea „trafilati in bronzo” ca nu se rasfierb neam, cred ca le-am luat de la Lago di Garda. Iaca si parte din ingrediente legal, ca nu eram sigura daca fac desenul, asa ca le-am tras si in chip.

Despre preparare, nu e mare lucru de spus, am calit dovleceii cu ardei iute in ulei de masline (da, i-am ars nitel, m-am luat cu vorba, dar merg), am adaugat tonul si zeama de lamaie, am amestecat cu pastele si am lasat nitel sub capac sa se imprieteneasca.

Nu cred ca e vreo inventie, dar mi-au placut la fel de mult ca cele cu creveti si in plus mi-au facut chef de taitei cu varza.
Ma rog, paste, ceea ce voi proceda (sper) in consecinta.

ps: pe portia mea am pus si pecorini si piper, nu la gramada, ca i-am dat si Casandrei nitel, daca tot ii place ardeiul iute.

rororo

3 gânduri despre &8222;Paste cu ton si dovlecei&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s