Prin vecini

Am dat rondul de dimineata, obligatoriu si am tras niste poze simpatice, am zis sa vi le arat pana misc cu treaba zilnica.

Avem noi locatari (pozele sunt cu zoom la maxim si din mana, dar se inteleg, sut fricoase pisicile, mai ales daca vad un caine zmucit).

Sunt doi alb cu negru si doi tigrati, unul pe gri (e cel mai neastamparat) si cel model garfield care se joaca impreuna cu ma-sa (cu cratima, da?). Sper sa aiba noroc, sunt la o scara la care la parter in ambele apartamente traiesc caini si pisici impreuna, numai sa nu se aventureze prea departe, ca nu e roz.

Dar faza zilei e alta, a venit o armata de la ADP sa curete parculetele de langa bloc. Toti din mafia natiunii inlocuitoare. Si multi. Asa ca uitati (apropos de ma-ta) ce mesaj au lasat scuipatorilor de seminte dintr-un parculet (unde strang zi de zi si dimineata e tot jeg cam ca la mare):

De final, va recomand un film necunoscut (cel putin de mine) absolut superb, cu Cristophe Lambert, frantuzesc (filmul) care se numeste Arlette, din categoria filmelor pe care nu le da mai nimeni, dar sunt dementiale.

rororo (apropos, asta are ritual sa ma chinuie, daca nu raspund la lins in talpa, baga nasul rece dupa ceafa sau pe spate, abia pe urma rororeste in timp ce tropaie ca un ponei pe parchet, imposibil sa nu te trezesti si are precizia unui ceas desteptator). re-rororo

Un gând despre &8222;Prin vecini&8221;

  1. Pingback: Post neculinar si cu bursuc suparat « Aphextwinz's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s