Tocana de porc cu legume

Ca numai la Smarandita ma duce gandul cand injur si ea nu are nici o vina. Iar se joaca astia cu WordPressu’, ca sa isi justifice salariile, muta meniurile din stanga in dreapta, delogheaza lumea, nu anunta nimic, ca la ei la nimenea, inteleg de ce zuza mea vrea sa se mute pe domeniu. Pai nu?

Bai cretinilor, daca tot o frecati artistic pe bani in loc sa dati cu mopul pe holul blocului, angajati si testeri, ma bag io.

Asa.

Prima poza e cu portia mea, dar eu facui o oala. Dar inainte, sa va prezint ce curcubei meseriasi am capatat, inca mai am din ei in saramura.

I-am presat cu oala sa se faca crocanti.

De pregatit, nu am pregatit nimic la ei, i-am primit eviscerati, dati cu lamaie, cu ce le trebuie, doar am mancat cu mujdei (si ala facut de al batrn).

Acum sa va arat tocana de doua spre trei zile.

Mai intai am fiert niste oase de porc (cine poate, oase roade). Am tocat iarasi, ce am gasit prin frigider, deci notati: varza, ardei gras, morcov, ceapa (asta era in camara), si separat am ras o rosie (al batrn cica nu mai mananca rosii) si am amestecat cu cartofi si dvlecel.

Am procidat, ca e cu procidiment … stiti voi, asa:

intai am inabusit in grasimea de la supa de oase de porc, varza, ardeiul, morcovul si ceapa.

Am pus si sare, m-a invatat Jamie, da? Dupa care am pus supa de oase, cu carnea (oasele de porc nu au daunat grav cainelui), cartoful, dovleceii, rosiile. Brusc mi-am amintit de borcanul de tocana de la raureni, pus si ala, ca ce era sa fac cu el, sa ma rada lumea?

Si am lasat sa scada si gata.

Si am si mancat in racnete de rororo.

Era sa uit unitatea de masura n_puiu, sa ne traiasca fumatorii, ca in poza anterioara ziceai ca am mancat un cazan.

Rezumat:

– fierbem porc;
– in grasimea ramasa calim ceapa, varza, ardei, morcov;
– stingem cu supa si carnea din ea;
– adaugam cartofi, dovlecei, rosii;
– mancam.

Cine are si verdeata, sa puna, io am uitat sa iau sau sa comand la delivery sau cum le zice alora.

Bai, sa uit, am furat si mujdei si am pus la final, deci adaugati la lista si usturoi, ca am luat din mujdeiul pestelui, nepus pe peste, fireste. Mamaaaa, daca aveam si o iutzica in geam, rupeam. Deci – (liniuta) puneti la final mujdei in tocana, face un mujdei cat zece femei.

Gata, rororo.

Un gând despre &8222;Tocana de porc cu legume&8221;

  1. Pingback: Ce se mananca azi si cele mai idioate reclame « Aphextwinz's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s