Revenind cu meniul de la Gil

Bai, rad, de mi-a iesit toata apa din sinusuri pe ochi, stiu ca ma repet, dar tot caut cate ceva si dau peste altele, deci iertati repetitia, uite, ca daca acum nu am poze o sa scriu si ce apare la link-ul cu meniul de la Gil Flash.

Da fetili, nu radeti ca reiau, dar unii au aparut mai tarziu in ograda mea. Si merita citite traducerile, lesin aici pe degeaba? Sa citeasca si altii. Ca postarea de cartofi cu oua la ceaun unde aparea e destul de veche.

Pun si o poza, sa fie, daca tot ma feresc sa mut toata mataraia asta prin casa sa imi redezvolt atelierul. E duminica, nici Al de sus nu a muncit, eeee. Eu tot facui o droaie pana acum, sa mai si radem.

Deci la link-ul de mai sus apar traduceri in engleza ale meniului, le iau numai pe cele mai tari. Si nu pun cu copy paste pozele dupa meniu, sa nu fie motiv de proces, deci scriu cu manutele mele, asadar spicuiesc (totul e copiat la mana din meniu, traducerile nu imi apartin):

PREPARATE POST = Post Production (bai sa va tineti, care nu ati citit inca traducerile astea, ca is belea)

SALATA VERDE CU LAMAIE = Lettuce Bladed :)))) nu, ca nu mai pun michimausi ca am un ranjet pe fata de nu mai iese

SALATA DE CASTRAVETI PROASPETI = Fresh Salad Cucumbers

OMLETA TARANEASCA = Omlet Taraneasca (bine ca e Omlet)

CARNACIORI OLTENESTI CABANOS = Sausages Oltenesti Cabins (vreau si io cabins din alea)

BULETE DE CASCAVAL = Bulete Cheese (buli-mi-as nervul)

FICATEI CA LA BUNICA = Live as the grandparents ( 😀 si asta bate filmul)

😀 lesin recitind

FICATEI LA TIGAIE = Liver at Tiga (vorba aluia de a notat pe meniu, wtf is Tiga?)

(creierul macelaresc trecut butcher’s brain in majoritatea meniurilor nici nu il mai mentionez. ups, tocmai l-am mentionat)

FICATEI DE PASARE A LA LYON = Liver bird of the Lyon :)))))

SALATA MOZZARELLA CU DRESSING SI FILE DE PORC (nu zic cum suna si in – cica – romaneste) = Mozzarella salad dressing and file with pork =)))

SALATA CU PASTRAV AFUMAT = Trout salad with afumat (gata, lesin)

DAAAAAAAAAAAAAAAR, vorba cui a scris pe meniu, the best so far:

PENE ARABIATA (da, cu un N) = Saudi feathers

Deci daca vrei pene de arab mergi sa mananci la Gil :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Mai sunt cateva dragute

CRAP LA GRATAR = Crap (da, crap) on grill

TIGAIE DE PUI = Tiga chicken

PIEPT DE PUI PICANT = (jur ca asa scrie pe meniu, aveti link) Chicken breast chicken breast picant picant

RASOL DE VITA = Boiled vita

TIGAIE DE VAGA = Pans cow (remarca de pe meniu, dementiala, citez: I knew Pan’s flute, but now I know he’s pet 😀 )

MEDALION DE VITA CU SOS PICANT SI CARTOFI NATUR = Beef medalion with sauce potatoes

Si, de acord, in top :D:D:D:D

CHIFTELUTE PORC = Balls pork
COSTITA CU FASOLE = Coast of bean
COSTITA CU VARZA = Coast of cabbage

mai am, tot de acolo, ca rad si eu, ce, numai voi:

RINICHI DE PORC CU SUNCA SI CIUPERCI = ham and pig kidneys amd mushrooms (si eu as fi comentat idem, habar nu aveam ca sunca are rinichi)

Gata, nu mai scriu ca am obosit, dati pe link, mai sunt multe, multe de citit.

Si reiterez, scuze celor care l-au vazut deja, stiu ca sunt unii care nu au apucat, ca s-a cam aglomerat bloguletul.

rororo

8 gânduri despre &8222;Revenind cu meniul de la Gil&8221;

  1. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) am ras cu lacrimi, barbatu’ si mai si, Doaaamneee!
    Am fost si noi la o nunta la Gil, noroc ca acolo nu citeai meniul,iti puneau direct pe masa, ca sigur plecam cu un ochi vanat!
    Doamnee,mare ti-e gradina si unii i-au sarit gardul!
    P.S: Mi-a placut aia cu live as the grandparents,epic!

  2. ooo, dar mai are multe, sunt dementiale, numai ca am obosit eu, micii (renumiti), a la gil, sunt tradusi „small gil flash” sau cotletul de porc cu „pork crops” is o gramada, lesin de ras aici, nu ma pot abtine sa nu va re-arat, de aia am si scris, sa intrati pe link (sigur nu ii faceti reclama), pentru ca merita intr-o dupa amiaza de duminica un ras sanatos.

    fripturica lui gil = roast gil, frigarui haiducesti = skewer’s outlaw, fasole batuta = bean batut, varza calita = cabbage calita, cititi acolo ca io mor acilea, pe pariu ca gil crede ca stie engleza si a tradus dansul (am vazut multe si la case mai mari, dar asta bate filmul).

  3. Ah am lesinat de ras! Prin anul 2001 pe cand haladuiam studenta in Bucuresti a venit unchi-miu (locuitor in SUA de 30 de ani) cu un partener de biznis american. Asa ca m-a luat si pe mine sa il entertein pe nenea si ne-am dus la o mare carciuma din centru de pe Magheru (jur ca nu mai stiu cum ii zicea) unde am primit un meniu de fitze cu traduceri in engleza dupa cum urmeaza:
    -creier macelaresc= butcher’s brain
    – bulz ciobanesc=like a little shepperd’s ball
    Mai erau si altele, dar astea erau teribile…
    Acu’ americanu’ a citit atent meniul, dupa care s-a aplecat si mi-a soptit razand „nu stiu ce faceti voi in tara asta cu macelarii si cu ciobanii, dar meniul asta e de-a dreptul inspaimantator!”….La varsta de 20 de ani m-am simtit foaaaaarte rusinata, am putut sa rad de abea acasa. Mi-a fost rusine de Romania pentru prima data. Ulterior am invatat ca asa arata Romania din meniurile carciumilor :)))

  4. Aia cu creierul macelarului si ouale ciobanului sunt deja niste clasice in viata. Nenorocirea e ca nu isi iau traducatori carciumile de figuri, hai, ca Gil e mai asa si asa, dar am primit la corectat un meniu de mega figuri, nu dau nume, dar bucatarul s-a basicat ca cineva s-a bagat peste el sa il corecteze (eu facand-o la rugamintea patronului). Imi pare rau ca nu pot da nume, e ceva particoler nene iancule, dar tot asa, rasul lumii.

    Am mai pus poze cu meniuri de carciumi de genul asta, am intalnit si la turci traduceri de rasul lumii, dar Gil le bate pe toate.

    Si comentariile de pe meniul de la link tot cam asa suna, mai ales la frigarui, ceva de genul, acum stiu cum se pedepsesc oamenii in tara asta, sau asa ceva.

    Dar tot face de un ras sanatos, le-as salva sa nu le stearga aia, ca e pacat, vorba cantecului, „cand esti neica suparat” … citeste un meniu de la Gil si rasare soarele.

  5. Pingback: Alt meniu « Aphextwinz's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s