Maduva la cuptor

Ma gandeam, bai, eu nu mai am pofta de nimic? Fac o ciorba, v-o arat mai incolo, ca acumulatorii gem (nu dulceata, nu marmelada, celalalt inteles din DEX). Si ma dadeam in pauzele de tutun pe net si am vazut la Wine & Knives, maduva la cuptor.

Bine, a mea din poza nu e la cuptor, ci din zeama, dar nu se pune, nu stiu unde am pozele cu maduva la cuptor, ca am facut.

Bine, pozele mele nu sunt ca ale lui, mie nu prea imi place piureul de usturoi copt, doar maduva cu pita fripta, sare si piper si basta. De aia as avea pofta azi.

Poze sunt multe, am cautat pe google, numai ca sa ma amarasc, e lasa ca si ciorba mea de salata o fi buna.

Se gasesc greu oase din alea, la bulgar, daca ai timp si are loc de vorba sau, foarte rar, la Auchan. Zici ca e marfa de lux.

Na ca imi facui si pohta cu ceva, cat mai e pauza sa vedem ce face si reteta mea (e o reluare, dar nu mai stiu pe unde e ascunsa).

rororo

4 gânduri despre &8222;Maduva la cuptor&8221;

  1. L-am auzit pe Anthony Bourdain spunind ca maduva de vita i se pare in top 10 bunatati ale tuturor timpurilor! Il cred si sint de acord cu el. In plus trebuie subliniat cit de hranitoare este!!! Ultrahranitoare! 😀 Si, da, nu inteleg de ce se gaseste atit de greu la macelarii sau aiurea, osul cu maduva in iel 🙂 .

  2. Buba e ca bate la colesterol si slanina de porc, atat maduva cat si creierul de orice animal. Dar nu trebuie sa mancam zilnic, nu?

    Am citit odata un basm turcesc, sincer, nu il mai retin bine, dar stiu ca se numea „printesa hranita cu maduva, cea mai frumoasa din tara”, logic, turcii stiu manca, ceva legaturi au facut ei, diferenta e ca ei alearga mult si muncesc mult, probabil ca nu se depune maduva pe ei.

    Taci ca mi-ai dat o idee, sa cer la macelar pentru caine si mananc eu, ca dupa atatea buruieni si pesti, merit 😀

  3. Meriti, fata frumoasa! 😀 Si eu mai fac asa ( cer de la macelarii) si sint frumoasa, har Cerului!!! 🙂 Eu mai fac bouillon din ala concentrat de pun la congelator, in tava,cuburi, stii tu de care… Mai adaug niste proteine bune yammiiii!!!

  4. zilele astea, daca nu imi vin alte chefuri, ca acum mi se puse pe cartofi prajiti, dar ghici ce, tiza mea scumpa: nu am voie :)))) dar prind eu o serie, daca nu, rasol.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s