La Billa

Trag de timp cat pot ca sa nu ma apuc de treaba, asa ca sa va arat ce am gasit, cum, de ce, plus diverse altele. Ghiciti ce e in poza?

Sa va expun, ma intorc din drumuri (nici nu vreau sa ma gandesc sa ma mai urc la volan mai mult de doi pasi), frigiderul fluiera a vant de stepa, banii trebuie intinsi ca o ciunga din aia de mestecat, deci ramane Billa, cu produsele lor Clever, bune si ieftine.

Iaurtul la 900g (smekeri, nu cumva sa puna un kil), 3 lei si ceva iar orezul, care mie chiar imi place, de la 3 lei, culmea, era la reducere, 2 lei si ceva. Dar printre astea (imi mai trebuiau cateva prostii pentru o ciorba de salata, lamaie, oua, nimicuri) am zarit cu ochiul ager intre rafturi:

E in jur de cinci lei setul, deci nu un capat de tara, dar muream de curiozitate mai ceva ca pisicile, asa ca am luat si am gustat. Ala bbq e mai ciudatel de pus pe pita, merge sigur pe o felie de carne la gratar sau sub pielea unui pui, dar cel cu verdeata si cel cu usturoi chiar mi-au placut.

Da, stiu, se pot face si in casa, blabla, fix aia nu ma apucam sa fac acum si in plus mi-am linistit, cum ziceam, curiozitatea.

Am pus pe un colt de pita la degustat, asa, neelegant, mie imi place, amu nu stiu daca e mai ieftin de facut in casa, dar sigur e mai lejer.

In curtea magazinului e instalat un cort, aviz doritorilor, cu reduceri de 75% la o droaie de produse, de bucatarie si nu numai, inclusiv oale cu presiune aveau la oferta asta, pacat ca nu imi trebuia nimic.

rororo

edit: azi dimineata am auzit pentru prima oara la geam un cuc. Da, da, cuc, mi-am amintit de vremurile de glorie ale celor de la Divertis cand cantau: auzi cum mai canta cucu, sa ne facem un seppuku. (fara legatura cu nimica).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s