Calutii

Dupa o perioada mai trec si considerentele personale, mai am numai unul, spre final, pana atunci va pun doar poze cu calutii pe care i-am vazut, nu mai tin minte cum ii cheama pe toti asa ca va las doar cu imaginile, In afara de Tara, Santina si Doris am uitat restul numelor.

(ete ce se ciulea asta la mine)

Avem si manz (nu ma lasa ma-sa sa il pozez cum trebuie).

(nu, nu sunt eu pe cal)

Ce s-a schimbat de pe vremea maica, nu prea multe, adica grajdarii sunt la fel, nu detaliez, grajdurile, tot asa, intr-adevar, oamenii acum au bani de cai superbi, de exemplu el e favoritul meu, uriasul asta, nu mai stiu cum il cheama nici pe el.

Ce nu pot intelege, cum poti da atatia bani ca sa ai cai, cam ca si cum ti-ai lua masina sa atragi in lipsa de … ma iertati, si nu poti da o felie de paine unui catel aciuat acolo, ca sa ajunga sa arate asa:

(asta e piciorul meu, da, ca am stat cu ei, m-a topit caldura in camp deschis la ora aia)

Si calutii au primit si morcovi, bio, de la piata din tulcea.

Si cam asta e, foarte mare aglomeratie unde am stat, puhoi de turisti, chestii, socoteli, pun cred ca singurele poze facute inainte sa se abata poporul pe faleza.

A, inca ceva, nu e prima oara cand observ, acum am stat mult pe balcon la fumat si odihna si am doar o re-confirmare. Majoritatea gunoaielor sunt facute de localnici. Majoritatea turistilor pe care i-am observat, la mare, munte, ma rog, mai peste tot, strang dupa ei. Localnicii folosesc strada, faleza, plaja, pe post de tomberon. Si nu exagerez cu nimic. Ce iarasi nu inteleg e de ce dau cu sticlele de pamant cand sunt gunoaie curatate peste tot.

Altfel, exceptand seara cand in stanga urla manele si in dreapta dance, e misto.

rororo

4 gânduri despre &8222;Calutii&8221;

  1. Ta daaaa.. de sus in jos: Sabrina, Tara, Maximus (Maxx, Charlie Chaplin), Valentino, Doris, manzul inca n-are nume, Arthur, caine aciuit, Alice, iar la ultimul caine m-a lasat memoria, culmea e preferatul meu si ii zic Coniac, dar am uitat cum il cheama, posibil Jack.

  2. Ta daaaa iti fac un post cu calutii, tz-ar starea ta care e. Ca mi-ai facut pofta de coniac. Cred si eu ca e preferatul, mare si cu colti mari. Apanajul masculilor.

  3. Pingback: Pam pam « Aphextwinz's Blog
  4. Pingback: Tara « Aphextwinz's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s