Bursu Bursucila, Blondu si ceva Cassa Linda

S-a suparat Bursu pe mine, pai da. M-a mancat in deosebit de delicata mea parte a corpului sa ma ocup de prima schita fix in pozitie dificila (a calului, nu a mea). Am vrut din inima sa il definitivez, dar efectiv nu am avut chef, mana, inspiratie, ma uitam eu la foaie, foaia la mine. A iesit o mizerie neterminata pe care v-o infatisez, macar sa ma fac de ras public, bursu mi-a scos limba oricum.

Asa ca pana ma pun la punct, azi avem bursuci. Bursucul s-a suparat tare, s-a dus si l-a luat pe Blondu (daca nu stiti cine e Blondu, vedeti cateva pagini in urma, e calul care pazeste faleza)

A plecat suparat in treaba lui bursuceasca si a uitat complet sa o ia si pe Cassa Linda. Dupa cum demonstreaza si imaginile.

Blondu inca nu e un personaj definitivat, l-am facut instinctiv prea tehnic, trebuie desenat mai bursuceste. Ce e stabilit e ca asa il cheama, culoarea e aia si va avea ochii asortati cu darlogii, ca sa nu poarta, da? Ca e rebel paznic de malul marii, am zis. Cum ii va arata moaca, nu stiu, la bursuc mi-a luat o luna sa ma decid aproximativ si inca e necizelat.

Asadar avem deja un trio, Bursu Bursucila, sef de trib, Cassa Linda suferinda si Blondu care inca nu stim ce temperament are, ca stapanii lui cica musca. Va rororo si frig placut. Bonus, o melodie de pe vremuri.

2 gânduri despre &8222;Bursu Bursucila, Blondu si ceva Cassa Linda&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s