Pisu

E o printesa.

E pisicul timorat scos dintre cainii din cartier, inca e paralizat, mai are o zi de injectii.

Nu e post culinar sau de „dati un leu pentru ateneu” ca pisicul nu ramane al nimanui, dar voiam sa v-o arat cat e de frumoasa.

Face cozonaci, mi-a infipt ghearele in mana ca miroseam a pateu (i-am dat casandrei medicamente in pateu, la cate ia, na). E superscumpa.

Fiind paralizata ca au juganit-o cainii, mi-a facut canapeaua numai pipi de pisica, na belea, ca nu strangeam destul dupa inconstienta urinara sau cum kil ii zice bolii Casandrei.

Casi, suparata fleasca, a fost exilata, desi nu face absolut nimic pisicilor, copiilor si oamenilor, toti au frica de ea, e tare necajita.

Nu am avut ce face, matzul era timorat, a trebuit sa izolez cainele timorat, asta e, mai e o zi de injectii si gata. Mie mi se pare cea mai scumpica pisica din lume si sper sa isi revina cu injectiile alea. I-am mai dat si eu de la mine tot felul sa o puna pe picioare. Reiterez, veterinar nu ma facea mama.

Nu e un post in vreun spirit anume, mama nene, ce gesturi mai fac vecinii mei, sau mama nene, iote, aia salveaza animale, e un post neculinar si oarecum trist in spiritul: castrati animalele daca nu doriti pui de la ele, nu va mai bateti joc, mor chinuite pentru ca sunteti inconstienti (fara adresa exacta, doar ca idee).

Mie imi place mult pisu (nu are nume), pacat ca ii e frica de Casi, Casandra nu e agresiva, dar pisu de unde sa stie.

rororo cu zambet trist, oricum pisu, paralizat sau nu, ramane in zona, la noi sau la circ, dixit.

2 gânduri despre &8222;Pisu&8221;

  1. pupam cucuiata, ieri nu mi-a venit pisu la injectie, sper ca nu a patit ceva, aflu io azi, ca azi io injectie. bai nu urasc mai mult pe lume nimica decat injectiile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s